![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "geç oldu ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "ozi bak ben yazdım bile oraya hadi üzme beni küsme bana lütfennnn:((((((..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi bak ben yazdım bile oraya hadi üzme beni küsme bana lütfennnn:(((((( |
|
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama gercekten üzülüyorum bak şimdi hala cevap vermedin birde sen kır beni ne yapayım kader utansın ama hala umutla bekliyorum senin yazılarını |
|
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama merhaba canım arkadaşım tamam tamam hadi öptüm
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #24 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama geldinmi gidiyomusun anlamadım |
|
| | #25 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama kalbini çok kırmışım gercekten şaka bir yana özür dilerim ozi kardeşim chatboxu bulamadınmı gerçekten |
|
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama yok yaw buradayım sadece biraz yoğunum başka bir şey yok yanlış anlayacak bir durum veya irtibatı koparacak bir olay yok okey
| | |
| | #27 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama formu geziyosun biliyorum ama hala benim dediğimi yapmadın zaten soğuk yazıyosun artık |
|
| | #28 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama ya hayır neden soğuk yazayım en çok pozitif birisiyimdir. öyle herşeyi gurur meselesi yapmam ayrıca insanlara kolay kolay kızmam sadece alındığım an belirtirim ve hatasını anladıysa affederim buda ormal benim hayat felsefem yanlış anlaşılacak kızacak bir durum yok tamam canım arkadaşım benim sen rahat ol
| | |
| | #29 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama işler yoğun sanırım Atatürkle ilgili yazın çok hoşuma gitti nerden buldun merak ettim ayrıca sinema flimleri hakkında da nerden bilgi sahibi oluyorsun |
|
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama Ben güncel hayatı takip etmsini seven ve atatürkçü birisiyimdir her zaman atatürkün ilke ve ilkilaplarını uygulamaya çalışan birisiyimdir. işte bu yüzden pozitif birisiyimdir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |