![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "geç oldu ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Başımın üstünde yerin var daha yatıyorlar bizimkiler güzellik uykusuna dalmışlardır şimdi onlar boş ver ikimiz varızya bizbize dertleşiriz sorundu değilsin tek sorun kendinde sorun aramanda onuda sorun etme :) nasıl..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama Başımın üstünde yerin var daha yatıyorlar bizimkiler güzellik uykusuna dalmışlardır şimdi onlar boş ver ikimiz varızya bizbize dertleşiriz sorundu değilsin tek sorun kendinde sorun aramanda onuda sorun etme :) nasıl
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi işin yoksa sohbete gelsene böyle zor oluyo ben hızlı msj atamıyorum çünkü alsana bir sorun daha:emo: |
|
| | #13 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama başardım ozi hızlı msjı kullana biliyorum ama sen benden sıkıldın sanırım sohbet için bekliyorum ama yoksun |
|
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama soru olan neder ki ya yavaş yavaş yaz boş ver tamam acele etme
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: Konu serseriozi tarafından (05-06-2007 Saat 08:40 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi msn veremem burdaki chatboxtan bahsediyorum ben sıkıldıysan boşver bak işine güçüne |
|
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama yooo hayır sıkılma değil de hangi cahtbox ben onu bilmiyordum bilgi amaçlı bana yarmısın lütfen
| | |
| | #17 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama sen iş güç sahibisin nede olsa bizim gibi evde oturmuyon tabi |
|
| | #18 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama ozi salağa yatma bence burda açılmışya ondan bahsediyorum |
|
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geç oldu ama ama bak şimdi hakkatten kalbimi kırdın bildiğim bir şey olsa neden sana sorayım değil mi ? Şimdi hiç şaka yapmıyorum ve söylediğin kelimeye çok alındım teşekkürler
| | |
| | #20 |
| Misafir..
| Cevap: geç oldu ama kalbini kırmak istemedim ya kusura bakma dünde ben böyle olmuştum burda açılmış ya onu diyorum sohbeti tıklayınca açılıyo hani hadi üzme beni lütfen:(((( |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |