![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "tanışma" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba ben ali candan bendearanıza katıldım hadi hayırlı paylaşımlar uarım hoşca vakit geciririz:biggrin::biggrin::biggrin:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | tanışma merhaba ben ali candan bendearanıza katıldım hadi hayırlı paylaşımlar uarım hoşca vakit geciririz:biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Misafir..
| Cevap: tanışma selam bende yeniyim alışmak zor olucak sanırım:smile: |
|
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: tanışma Arkadaşlar hoş geldiniz Çok güzel bir forumdasınız ayrıca şanslısınız neden mi ?, impex gibi bir abiniz var bu sitede :) neyse ben serseri her türlü sıkıntılarınızı bizlerle paylaşa bilirsiniz serseri den saygılar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: tanışma herşey çok güzelde konuşma odası gibi bir yer yokmu:confused: |
|
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanışma Sende hoşgeldin aramıza iyi forumlar sana:) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanışma Hoşgeldiniz; iyi bir paylaşım forumu olduğunu kısa sürede anlarsınız ve seversiniz. |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanışma hoşgeldiniz arkadaşlar iyi forumlar iyi paylaşımlaarr. |
| | |
| | #10 | |
| Aktif Uye ![]() | tanışma Alıntı:
hele dur daha bismillah selam verdin oda istiyorsun ben kaç aydır bu sitedeyim daha hiçbir istemedim neyse şaka yapıyorum bakarız icabına yüksel abi anladın sen onu saygılarımla kardeşin serseri :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |