![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "tanışma" başlıklı konu görüntüleniyor, "yardımcı olduğunuz için teşekkürler ama benim isteğim gayet masumdu bişeyler yazdıktan sonra cevabını yarım saat beklemek istemiyorum o kadar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Guest
| Cevap: tanışma yardımcı olduğunuz için teşekkürler ama benim isteğim gayet masumdu bişeyler yazdıktan sonra cevabını yarım saat beklemek istemiyorum o kadar |
|
| Sponsored Links |
| | #13 |
| Guest
| Cevap: tanışma teşekkür ederim ilginiz için ozi biraz sert çıkıştıda ondan neyse size kolay gelsin |
|
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanışma ben konuyu yeni gördüm ikinizde hoşgeldiniz ama gerçekten ozi öyledir şaka yapar zamanla tanırsınız sizde
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: tanışma Alıntı:
Sende alışacaksın bana zamanla eminim korkma serseriden zarar gelmez sana tamam canım kardeşim onairci nin dediği gibi sende alışırsın bana ilk zamanlar beni onlarda sevmiyordu ama şimdi bağımlılık yaptım bırakamıyorlar beni sende alışırsın hiç acele etme tamam çiki öptüm
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #18 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tanışma sana katılıyorum impex şımardı ya ama bilen bilir şımarık benimm:);)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #19 | |
| Aktif Uye ![]() | tanışma Alıntı:
Hoş geldin tabiiki forum için en güzel ne ise yapılması bizide memnun eder sonuçta biz faydalanacağız ve gayet mantıklı bir istekde bulundun tebrikler kanki serseriden saygılar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: tanışma Yani bilirim Onairci. Alemin en şımarık kızısın değilmi ama. Ozi akıllı ol bakalım bak sonra 5 dakika tek ayak üzerinde durma cecası veririz sana. Konuyu yine dağıttık sanırım biraz :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |