![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi İlk Merhaba forumu içinde "nick değişimi :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar nick isimim serseriozi olarak değitirilmişdir. petervick yani serseriozi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | nick değişimi :) Merhaba arkadaşlar nick isimim serseriozi olarak değitirilmişdir. petervick yani serseriozi
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nick değişimi :) serseriozi arkadaşım bu nickini kaç gün kullanacaksın ya karışırmayalım seni en iyisi bu sanırım ama:biggrin: bende onairci olarak değiştirdim şimdi kim bu onairci demeyin he ben eski nickimle ortacı kız şimdide onairciyim.:biggrin:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: nick değişimi :) arkadaşlar imzamdan dolayı değiştirmeyi uygun gördüm nede olsa serseriyiz bari ismimide değiştireyim diye düşündüm Aslında bu isimle girmem lazımdı siteye ama neyse sağ olsun yüksel bey değiştirdi :) serseri arkadaşınız yeni ismi ile artık ölene kadar sizinle
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: nick değişimi :) [quote=onairci;29904][color="Red"] ONAİRCİ nick'li arkadaşım ben sizin önceki nick'iniz dolaysıyla adınızı hatırlayamadığım için bir cevap yazımda alt yazı olarak yazdığınız" Aşık Veysel -DOSTLAR BENİ HATIRLASIN" dizelerinizden dolayı, hoş bir dize diye isminizi hatırlayamadığım için bahse konu ettim bilginize sunulur |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: nick değişimi :) ee sen yeni olduğun için bilmiyorsun onairci çok zekidir o neyapacağını iyi bilir dimi kızzzzzz :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |