![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Avatar Yukleyemiyorum!" başlıklı konu görüntüleniyor, "mrb yüksel bey benim bır sorum var ben profil ayarlarını yaptım yanlız resım yukleyemedım neden oldugunu soler senız sevınırım simdi den tşk..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | yüksel bey... mrb yüksel bey benim bır sorum var ben profil ayarlarını yaptım yanlız resım yukleyemedım neden oldugunu soler senız sevınırım simdi den tşk |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yüksel bey... Avatar ve resim yuklemeyi dun gecici bir sureligine kapatmıstık.Simdi ekleyebilmeniz lazım .Tekrar denermisin?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Avatar Yukleyemiyorum! :confused:denedım ama gene olmuyooo resım ayarlarda ama yazdıgım msj yanında cıkmıyo yazdıgım hareketlı yazı cıkıyor ama resım yok nedenını solersenız sevınırım? teşekkürler şimdiden....:confused: |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yüksel bey ! Alıntı:
NOT: Bazı arkadaslar uye resmi bolumune avatar sekilleri ekleyerek burasını degişik amaclı kullanıyor.Uye resmi bolumune eger koymak isterseniz kendi resminizi yukleyin yoksa bos bırakın.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | tesekkurler avatardan ayarladım tesekkurler ben bakmıstım oraya ama olmamıs profıldekı resım ordada gorunur zannettım ama yanılmısım saolun sıze kolay gelsın:smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |