![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Parfüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Parfüm konusu neden kapatıldı ???..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm gülüm´isimli üyeden Alıntı siz anlaşılan hiç parfüm kullanmamışsınız,pis kokan yere parfüm sürüldüğünde daha fazla pis kokar. mora:) Eeeee sende pis kokular gelmeye baslamadan once sür,Kokular geldikten sonra surersen herhalde daha pis kokar. Haa bence ter kokusu pis bir kokudur ,Ama pis koku deyince sizin aklınıza baska birsey geldiyse bilemem Ben parfümü ne şekilde kullanacağımın hesabını kimseye vermem. Seviyeli bi şekilde tartışıyoruz bende size yazdığım yazıda gayet seviyelim. Sizi yaptığınız konuşmayla başbaşa bırakıyorum. |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm 1. mesaj Kimseden alıntı yapmamısım ,fikrimi acıklamısım 2. Mesaj Gulum adlı uyemız benım mesajımdan alıntı yaptıgı icin 3. mesaj da bende ondan alıntı yaparak olaya espirili yaklastım.sectigim Kelimeler yoruma acık ama gayet seviyeli. Burada Osman!nın O su geciyormu? Osman bey yazı yazacak ise kimseden alıntı yapmadan fikrini acıklayabilirdi.Ama o Bayan uyelerden puan alacagını sanarak saldırma yolunu secti. Kimse birilerinin gozune girecem diye diger kisiyi harcamaya kalkmasın. Cok kızdım Osmana cok , banlama yetkim olsa banlardım ![]() |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Parfüm Konuyu kapatma yetjkinizi zaten kullanmışsınız !!!!..... Bence Gülüm Hanım'da size kızmış oda madem sizin konularınızı kapatsın. Espri yaptı Osman haklısınız ama sizin espriniz de emin olun hiç hoş değil idi. Muhalefet olsun diye demiyorum cidden kötü idi espri... Hatta kötüden daha fazlası |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm benim kimsenin gözüne girebilmek gibi bir derdim yok ben bir bayana karşı daha kibar olmanı istedim senden Banlama konusuna gelince fark etmez
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Osman beyin bence bayan üyelerden puan almak için size öyle bir konuşma yaptığını sanmıyorum. Sadece benim algıladığım gibi sizin yorumunuzu biraz kaba bulduğu için yorum yapmış olabilir. Kaldıki hadi diyelim benden puan almak istiyor,bunca zaman forumda paylaşımlar yapıyoruz,yaptığımız kadarda birbirimizi tanıyoruz az çok,böyle bir savunma yaptığından dolayı ben puan verebilirmiyim mora bey! |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Dedimya benım yazım yoruma acık,Zaten yoruma acık olmasa espiri olmaz degilmi? Nasıl bakarsan oyle gorursun. (Pis koku deyince ,Bazıları koltuk altından gelen leri anlar bazıları baska yerleri ) Ben hicbir uyeye şurana sur diye yazmısmıyım? yazmamısım ,Banada kimse yazamaz. Aksam bu meseleyi YukseLL ilede konusacam zaten Ben haksızsam oda bana ceza versin. |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Parfüm Hiç yapıcı değilsin Mora hiç değilsin !!!!! Ben Osman'ı savunmuyorum ben seni tenkid ediyorum. Gülüm alenen hoşlanmadığınuı yazdı dediklerinden ama sen hala bir özür yerine konunun üstüne gitmeyi tercih ediyorsun. Düşüncene de saygımız sonsuz bu arada |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |