![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Parfüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar kimsenin puanına ihtiyacım yok Ben insanlığımı puanlarla kazanmadım ki 3-5 puana karakterimi kişiliğimi satayım saygılar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm Arkadaşlar kimsenin puanına ihtiyacım yok Ben insanlığımı puanlarla kazanmadım ki 3-5 puana karakterimi kişiliğimi satayım saygılar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Alıntı:
Aklımdayken Konuyu bastan sona okudum. Biri ozur dileyecekse ilk dileyecek olan sen degilsin .Karsıdan o özur geldigi takdirde seninde karsılık vereceginden adım gibi eminim. | |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm merhaba bgünaydın bence arkadaşımız kendisinide bir bayana hakaret ettiği için cezalandırması lazım sonuçta bir bayana yapılmaması gereken davranışlarda bulundu ve bena ceza verecek kişinin daha yetkili birisi olaması gerektiğini düşünüyorum senin kendi fikrine bağlı olarak ceza vermeni mantıksız buluyorum bence ceza verilirken haklımı değilmi bütün üyelerin yorum yapması lazım
| | |
| | #14 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Arkadaslar, Hakarete ugrayan bayan her kimse ve kendisinin hakarete ugradıgını dusunuyorsa Ozel mesaj ile basvuru yapabilir. Bizde degerlendiririz bu degerlendirmemiz sadece forumda yazılan mesajlar ile sınırlı kalmaz ,Diger uyelerden aldıgı ,diger uyelere attıgı ozel mesajlara da bakarız ve kararımızı ona gore veririz. Kimse baskasının adına sikayetde bulunmasın, Kendin hakarete ugradıgını dusunuyorsan Geregini yapalım inceleyelim
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm tamam güzel diyorsunda sen haklımı buluyorsun şimdi mora yı bir bayana parfümü kokan yerlerine sür demek ne anlam içerir sizce ? bana göre her şeyi bende karşı çıktım pişmanda değilim onun bir bayan olması veya erkek olması da benim için önemli değil , benim sorunum kafama takılan konu kendisi yazdıklarına bir şey demiyor bana eleştiri yapıyor ve ceza veriyor ben cezanın bütün üylere danışlmadan adaletsizce verilmese karşıyım ve sizlerden ricam lütfen moderatör üylerinizi uyarın ve ceza verirken genel fikirler alınsın uygun görülürse ceza verilsin ve direct ceza vermek bile adil değil çünmkü ilk yapmanız gereken uyarı vermek
| | |
| | #16 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Alıntı:
Hakaret vari konuşmaya maruz kalan bayan benim adı gülüm. Ne mora bey'e nede başka bir kimseye özel mesaj yoluyla kaba bir konuşmam yada yazım olmamıştır. Kimsenin benden özür dilmesini beklemiyorum,kimseye ceza yada başka bişey uygulanmasını istemiyorum. Bu konunun burda kapanmasını önemle rica ediyorum. Saygılar | |
| | |
| | #17 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Osman , olayı ben kapatmaya calısıyorum sen hala acıp buyutmeye calısıyorsun. Kimin haklı oldugu kimin haksız oldugu cokmu onemli? Bu kadar kucuk olay icin bu kadar tartısmaya degmez.Konuyu kapatalım artık.
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm HEPİNİZİ HERŞEYE RAĞMEN SEVİYORUM NEDE OLSA HEPİMİZ TÜRKÜZ VE DİN KARDEŞİYİZ HEPİNİZE SABAH ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM HEMDE KUCAK DOLUSU :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |