![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "giriş yapamıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "üyeliğim iptal değil banlanmamışımda neden foruma giriş yapamıyorum yüksel bey adımı ve şifremi kabul etmiyor eğer üyeliğim iptal olmuşsa lütfen bu başlık altına bilgi verirseniz sevinirim mecburiyetten patronumu üye edip ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: antalya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | giriş yapamıyorum üyeliğim iptal değil banlanmamışımda neden foruma giriş yapamıyorum yüksel bey adımı ve şifremi kabul etmiyor eğer üyeliğim iptal olmuşsa lütfen bu başlık altına bilgi verirseniz sevinirim mecburiyetten patronumu üye edip öyle yazıyorum size bilginize saygılarımla çısehe... |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: giriş yapamıyorum Alıntı:
| |
| |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: giriş yapamıyorum teşekkür ederim bilgilendirme için fakat kaçgündür onuda denedim ancak bugün başardım ilgi ve alakan için teşekkür ederim... |
| |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: giriş yapamıyorum Site yoneticilik gorevinden ayrıldıktan sonra Ozel mesaj ile diger uyelere baska bir sitenin reklamını yaptıgınız icin Kurallarımız geregi Forumdan Uzaklastırıldınız
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |