![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Üyelikler hakkında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşım üye olmak istiyor ama maalesef bir türlü yapamıyoruz. Davet ettiğim halde yine aynı problem ile karşılaştık. Ne yapabiliriz. sorun ise.Üye kaydımız kapanmıştır deniliyor ama bugün tarihli bir sürü yeni ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Üyelikler hakkında Arkadaşım üye olmak istiyor ama maalesef bir türlü yapamıyoruz. Davet ettiğim halde yine aynı problem ile karşılaştık. Ne yapabiliriz. sorun ise.Üye kaydımız kapanmıştır deniliyor ama bugün tarihli bir sürü yeni üyü var ? Yardımlarınız için teşekkürler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelikler hakkında aynı şekilde benim de arkadaşım üye olacaktı bizdede aynı problem yaşandı sonra tekrar denesin bence çünki arkadaşım şu anda üyemiz arada bazen oluyor iyi forumlar... |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelikler hakkında supermeydan forum da uyguladıgımız sistemde bir bilgisayardan ,aynı ağa baglı network lerden,internet cafelerden...vs Bir kisi uye olduysa ip numarası aynı oldugundan ikinci bir uyeligi sistemimiz kabul etmiyor,ikinci bir kişi veya aynı ip numarasından biri tekrar uye olmak isteyince uyelik sistemi kapalıdır mesajı alıyor. Neden bu sekilde bir sistem kurduk ? Cunku forumdan uzaklastırdıgımız herhangi bir uye baska isim altında tekrar uye oluyordu ve forum kurallarını cignemeye devam ediyordu. Bu sistem ile bir uye forumdan banlanırsa tekrar baska uyelik alma sansı yoktu. Buna benzer durumları onlemek icin simdiye kadar sistemimiz bu sekilde işliyordu. Suan bu sistemi deaktive etmiş durumdayım, Yukarıdaki olumsuzluklar tekrar meydana gelirse sistemi tekrar devreye sokmak zorunda kalabilim. Hersey ! daha nezih,daha seviyeli bir ortam icin.Tesekkurler!
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üyelikler hakkında Yüksel Bey, Açıklama için teşekkürler. Benim burada 20 kişilik bir ofis var ve arkadaşlarda gördükçe soruyor bu siteyi bana. O halde teşekkür ediyor ve arkadaşa haber veriyorum. Umarım yine aynı problemler yaşanmaz |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üyelikler hakkında Uye oldum teşekkürler ve herkese merhabalar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |