![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Online üyeler..." başlıklı konu görüntüleniyor, "forumda şu an kimler online ben mi göremiyorum öle bir yer yok mu forumda acaba bide bide hmmm forum çok yavaş ilerliyor neden ?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Online üyeler... forumda şu an kimler online ben mi göremiyorum öle bir yer yok mu forumda acaba bide bide hmmm forum çok yavaş ilerliyor neden ? |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız Anasayfada sol ortada online yazan yerden online üyeleri görebilirsiniz , Forum yavaş ilerliyor derken sayfalarmı yavaş açılıyor? Tartışmalarmı? eğer tartışmalar ise buna fırtına oncesi sessizlik diyebiliriz:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız Alıntı:
| |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız Hayır hayır, Yorum yazılmasa bile okunuyordur eminim İstatistikler her yarın saatde bir guncellendiğinden okunma sayısı hemen gözükmeyebilir. Ayrıca online bolumumuz de zaman aşımı süresi 15 dadikadır.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız ayrıca hala göremiyorumm online üyelerimizii nerde bu yaaaaa:( |
| |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız Konuların güzel ve zevkli.Şevkin kırılmasın.Ama malum ya Mübarek Ramazan ayındayız.Boş mideler biraz tembelliğe yol açıyor olabilir:) |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız valla adminim bilemiyorum ama biraz zor alışacam gibi bu foruma kaç gün oldu hala olayları çözemedim:( mesela neden konularımızı nerden aldığımızı yazmak zorundayız bu açacağımız konu sayısını düşürmezmi elimde birsürü konu var ama açamıyorum çünkü nerden olduklarını bilmiyorum.istediğimiz yazı ve renktede yazamıyoruz hadi bu anlaşılabilir bi nebze de barii neden yazıyı ortalayamıyorum onu söleyin:D |
| |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi baksanız Alıntı:
KİLİT
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |