![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Benim Sayfama Ne Oldu?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: 1-Hazırladıgınız Kişisel sayfanızda konusunu beğenmediğiniz ve sildirmek istediğiniz bir mesaj var ise burdan müracaat edebilirsiniz. 2-Bir başkası, kişisel sayfasında, sizin bireysel haklarınıza saldırır tarzda mesajlar yazıyor ise, buradan şikayet ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/for...read29335.html Benim sayfamda değişiklik yapmak istedim yazdıklarımı yeniden düzenlemek istedim. Forumda görevli doğangüneş admine bu konuyu ilettim ve sağolsun o da bana yardımcı oldu. Ben önceki yazılarımı zaten pc me kopyaladım yeniden düzenlemek amacıyla... Peki niye sildirdiğim yazılar tekrar sayfama eklendi öğrenebilir miyim? Benim sayfam eğer ki bana aitse ve istediğim düzenlemeyi yapabileceğim konusunda bana bu hak verilmişse neden benim düzenlemeye çalıştığım sayfamı yeniden arap saçına çevirdiniz? Bu soruma cevap bekliyorum...:(
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim Sayfama Ne Oldu? FORUM SUPERMEYDAN - Duyuru : Benim Sayfam (Günlük) Okursanız, Sayfanızda yapabilecekleriniz burada yazılı. Ayrıca forumlarda oldugu gibi herhangi bir üye kendi yazdığı bir mesajı 24 saat içinde silebilir veya değiştirip düzenleyebilir. 24 saat geçtikten sonra mesajları değiştirme,duzenleme yetkisi sadece yoneticilerdedir. Yöneticilerde sadece forum kurallarına uymayan mesajları düzenleyip silebilir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim Sayfama Ne Oldu? Alıntı:
Yüksel admin onlar yorum değil benim yazdığım şiirler ve hikayeler... Ve ben onları kendim yazdım...Şimdi çifter çifter aynı şiirler çok mu hoş oldu? Tamam sizinle tartışmayacağım ne isterseniz onu yapın! Nasılsa o sayfa artık bana ait değil bundan sonra...:(
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benim Sayfama Ne Oldu? Alıntı:
SORUYA CEVAP VERİLDİĞİNE GÖRE BASLIK KILITLENMIŞTIR
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |