![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Konu Başlıkları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bazı konuları açarken uygun başlık bulamıyorum. Örneğin sivrisinek ile ilgili konu açmak istedim. Evcil hayvanlar konu başlığı buna hiç uygun değildi. Vahşi hayvanlar başlığı da sivrisinek konusu için bence hiç ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı konuları açarken uygun başlık bulamıyorum. Örneğin sivrisinek ile ilgili konu açmak istedim. Evcil hayvanlar konu başlığı buna hiç uygun değildi. Vahşi hayvanlar başlığı da sivrisinek konusu için bence hiç uygun değildi. Vahşi hayvanlar başlığını Hayvanlar Alemi olarak değiştirme konusunda öneri sunuyorum. Değerlendirmenizi rica ediyorum. Örnek olarak arı mucizesi konusunu açarken de tereddüt ettim. Vahşi mi evcil mi başlığına olmalı diye. İyi Forumlar
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konu Başlıkları evet katılıyorum özellikle resimlerde ciddi bir problem var .bende resim açıcam başlık yok.manzara hayvan yada bebek resimleri açıcam sadece komik ve ilginç resimler için başlık açmışsınız . |
| | |
| | #3 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konu Başlıkları Alıntı:
manzara resimleri hayvan resimleri bebek resimleri .......... gibi istediğiniz kadar katogori oluşturabilirsiniz. aşağıdaki link size yardımcı olacaktır http://www.supermeydan.net/forum/for...read18056.html | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konu Başlıkları blog açmak istemiyorum sonuçta bir paylaşım platformunda resimleri paylaşacağım başlık bulamamam bir problem değil mi.bloğu her yerde açar ve paylaşacaklarımı koyabilirim amaç foruma katkı sağlamak olmalı. |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Konu Başlıkları Paylaşımlarınızı Fotoğraf & Resim katogorisi altına yapabilirsiniz. Açacağınız konuları Manzara resimleri, cocuk resimleri gibi başlıklar atıp mesajları altında toplayınız (yani her resim için ayrı başlık açmayıp aynı konulu resimleri bir başlık altında toplayın) Konu yeterli mesaj sayısına ulaştıgında sabitleyip üstte gosterebiliriz. NOT: Bebek resimlerini koyarken çıplak olup olmamasına dikkat edelim , Çocuk istismarıyla suçlanmayalım:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |