![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "lutfen biraz acil..." başlıklı konu görüntüleniyor, "paradokslar konusuna eklemek istedigim bi kac resim var fakat ekleyebilecegim bi buton goremiyorum...sanirim ben beceremedim...rica etsem biri aciklama yapabilirmi...tesekkurler......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lutfen biraz acil... paradokslar konusuna eklemek istedigim bi kac resim var fakat ekleyebilecegim bi buton goremiyorum...sanirim ben beceremedim...rica etsem biri aciklama yapabilirmi...tesekkurler...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... grafik ekle diye bi buton var URL girersen ekleyebilirsin..merakla bekliorum :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... ever o butonu biliyorum denemistim olmadi ama yine deneyecegim madem kesin cozum bu...tesekkur ederim inceligin icin...
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... sevgili kaoss yada ilgili arkadaslar ben hala ekleme yapamiyorum baska ir alternatif cozum yokmu delirecegim...mesela 2 diyemedim ....:)resimle tabi...
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... bak şimdi örneğin google a yaz 2 diye görsellerde ara..yukarıda foto küçük şekilde çıkıo ya orda yanda bi link oluo onu kopyala sonra cevap verme sayfasına gel forumda grafik ekle de ve http:// (kopyaladığın link ) yapıştır..dene bakalım bi :)
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... sevgili kaoss cok tesekkur ederim ama hala resim gozukmuyor link veriyor...
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... ya ilk sayfayı açtığımda çıktı resim ama ikinci açtığımda link çıktı :S ben de anlamadım açıkçası..bu işten çok daha ii anlayanlar var forumda sanırım onlar sana daha ii yardımcı olurlar benden bu kadar malesef :(
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... cok fazlasiyla ilgilendin ve zaman ayirdin cok incesin cok sagol...
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lutfen biraz acil... keşke daha fazlası gelseydi elimden..rica ederim ne demek :)
| | |
| | |