![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güney.... Sevgili süpermeydancılar,arkadaşlar düşmanlar :))) yada herkes .... Gösterdiğiniz ilgi alaka ve yakınlıktan dolayı hepinize sonsuz teşekürleri mi iletirim... Aranızdan ayrılıyor olmaktan üzgünüm ...hepinize sonsuz sevgiler... s.güney.... |
| |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Çok ilginç bu ara ayrılanlar çoğaldı ve gittikleri gibi geri geldiler sakın yanlış anlamayın genel konuştum ama gidişinizin sebebinide bilmek hakkımız diye düşünüyorum,açıklarsanız sevinirim.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
ben de senin gibi bir arkadaşın ayrılıyor??? olmasından üzüntü duyarım..... bizden de sana selam ve dua .....ile seni tekrar görmekten sevinç duyarım........ tekrar bu meydanda görüşmek dileğile.... iyi forumlar
__________________ | |
| |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
sizden böyle cümleler görmek pek şaşırtıcı değil ......? ne diim.....?
__________________ | |
| |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... benim arkadaşım şakacıdır kesin şaka yapmıştır.onsuz forumun nasıl bir rengi olur..şaka şaka...yüreğimize indirme... |
| |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Şaka tabi şaka güneyim değilmi?Sen bizi,süperi bırakıp gitmezsin. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| |
| | #7 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Biraz iddialı bir cumle olacak ama Hiçbir yere gidemezsin güney ,gitmene izin vermiyorum. Bizimle kal:))
__________________ | |
| |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Güney çocuklar gibi ben oynamıyorum hadi bana eyvallah diyerek gitmekte ne oluyor? Burda kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama insanlar birbirlerine sevgi duymadanda güzel fikir paylaşımları yapabilirler. Biz düşman değiliz ki sadece farklı fikirleri olan insanlarız. Ben kendi doğruların adına burda kalmanı isterim. Mızıkçılık yapmak sana hiç yakışmıyor.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... guney hanimla hic diyalogum olmadi, nede yazismam . forumda mantikli,dusunceli yazilari var, cevabina kadar sayginligi hos bir hanim,forumdan ayrilmasi uzucudur dusuncesi ve fikiri ile farklilik olsuturuyor . |
| |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Farklı düşünceleri savunuyor olsak da, foruma renk kattığınız düşüncesindeyim.Umarım en kısa zamanda yeniden aramızda görürüz sizi...Bu forum bağımlılık yapıyor,giden geri geliyor...benim gibi :))) Yeniden aramızda olmanız dileğiyle...
__________________ Volkan gibi lav atmış,ne susmuş ne sönmüşüm. Ben bu iman uğruna çılgınlara dönmüşüm |
| |
| | |