![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... |
| |
| | #32 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Güney hanım sizinle aynı düşüncelere sahip değiliz biliyorum. Ama size iyi niyetle yazdığım bir yorumu bile prim kazanma adına yazdığımı düşünecek kadar siz art niyetli bir insansınız. Bana figüranlık bulmanıza gerek yok.Siz de dahil olmak üzere bu dünyada hepimiz hayat oyununda oynayan figüranlarız zaten.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| |
| | #33 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
"bizler oyuncuyuz" sözleriniz çok ajitatif...Bizler çok gördük ajitasyonla kendilerine payeler çıkarmaya çalışan yavrucakları.... Başka kapıya saharay başka kapıya..... | |
| |
| | #34 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: güney.... Bay X ve YukseLL zaten KURALLARI açıklamış.. Ama burda FORUM kurallarından daha çok SEVİYE kuralları önemli... Hayretle okuyorum... Yani bu topic daha açıldıgı ilk gün böyle olacagını tahmin etmiştim.. Gidecek gitsin.. Kalacakta kalsın.. (Topic açmanıza gerek yok) Gidene kal demek gibi bir lüksümüz yoktur.. Ne yaptığınızı sorabilirmiyim.. Aşıklar atışması falan mı? PM'den devam ediniz. Açılmamak üzere kilitliyorum. SGOR
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| |
| | |