![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... dogru dusunceniz, karar bizi sevindirdi ,klavyenizi engelleyebilecek cok agir bir sebep yoksa, ayrilmanizi istemeyiz, |
| |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... |
| |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Burada kişisel problemlerinizi tartışamazsınız saharay hanım herkesle polemik halinde olmaktan sürtüşmekten keyif aldığınız belli bu tutumunuz size dost kazandırmaz aksine kaybettirir!Geldiğiniz günden beri sürekli tartışıyor ve yönetim kararlarını bile kendi kriterlerinize uymadığı için eleştirmekten geri kalmıyorsunuz kişisel olarak herkesle problem yaşıyorsunuz sizin için çok fazla fedakarlık yaptık ama siz bu fedakarlığı aleyhimize kulandınız madem atasözünü çok beğendiniz size bir atasözü ile yanıt vereyim; ''Deve boynuz ararken kulaktan olmuş''
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #24 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Bunun güç gosterisiyle alakası yok Güney hanım benim bir sözume kızıp gitme kararı almış idi ,bende daha sonra düşününce haksız olduguma karar verip kalması yönunde mesaj yazdım. 1- benim hatam yuzunden bu forumdan kimsenin ayrılmasını istemem 2- Eğer haklı oldugumu duşunsem girme kararı alan diğer arkadaşlarım gibi gitmekte de kalmaktada serbestsiniz ,yolunuz açık olsun derdim. Bu Konunun polemik olacak tarafını goremiyorum. Hele karşılıklı hakaret edilecek bir konu oldugunu hiç dusunmuyorum. herkezi sakin olmaya davet ediyorum. Yukarıdaki konuda eğer hakaret var ise karşılıklı var,eger ceza verilecekse iki tarafında ceza gormesi gerekli. Tarafsızlığımızın gereği size verilen cezayı kaldırıyorum. Birdaha butip nahoş durumlarla karşılaşmamak dileğiyle.
__________________ | |
| |
| | #25 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
YükseLL bey adaletli davranışınız için çok tşk ediyorum.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... sayın süpermeydan üyesi(saharay)tekrar aramıza hoş geldiniz sizi bu meydanda görmek güzel..... iyi forumlar
__________________ |
| |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Tşk atmaca YükseLL adminin adaletine ben güveniyordum.:)
| |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... saharay hanım sanıyorumki türkcede güveniyordum kelimesi geçmiş zaman ifade etmektedir....... şimdiki zaman ise güveniyorum yorumunuzu benmi yanlış anladım acep ben yüksel adminin adaleti hakkında yorum yapamıycam......sadece sizin yorumunuza dikkat etdimde
__________________ |
| |
| | #29 | |
Yüksel adminin seni banlamak yerine yetkilerini geçici olarak aldığı zaman ben adaletli davrandığını düşünmüştüm. O olay da geçmişte yaşandığına göre doğru kullandım yani kelimeyi o zaman. Ben başka sitelerde de çok paylaşımlarda bulundum. İnanın başka adminler,YükseLL admin gibi üyelere adaletli davranmıyor.(nokta)
| |
| | #30 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Hoşgeldiniz güney hanım sizi aramızda yeniden görmek çok keyif verici:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
| | |