![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Şaşırdım.. ![]() bu bir şaka mı yoksa gerçek mi? ama; benim az çok tanıdığım güney (kendi çapımda) ; öyle kolay kolay gitmez... ![]() var bu işin içinde bir şaka.. ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Benim bildiğim Güney bu kararından vazgeçecektir, vazgeçmek zorunda onu seven arkadaşlarını yalnız bırakmaz diye düşünüyorum pusulamız hala Güney'i gösteriyor!Güney hanımın şu anda manyetik bir alan içerisinde olduğunu zannediyorum doğru yönü en kısa sürede tayin edecektir..
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Benim aldığım kararlar her daim tek ve kesin dir...Fakat gerçekten çok sevdiğim insanların ve dostların varlığı ilk kez bir kararımın tersini yaptırıyor bana...Bu arada sayın admin ,sevgili yükseli de atlamamak lazım evet izin vermiyor.Biliyorsunuz kesin ve katı kuralları var :))) Bu vedayı önce kendimin sonrada sizlerin unutması dileğiyle..... Ayrıca bu veda kararının kimseyle alakalı olmadığını ,üstümden kendince ucuz primler yapmaya çalışan küçük beyinlilerle hele hiç alakası olmadığını vurgular sevgiler sunarım... | |
| |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Kendini dev aynasında gören, büyük beyinli güney zaten veda etmemiştin ki! Güç gösterisinde bulunmak için açtığın bir konuydu.Ve başarılıda oldun tebrikler.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Nihayet doğru kararı verdin ve doğru olanı yaptın kendi adıma sevindiğimi belirtmek isterim bir Romen Atasözü derki:Köpekler istiyor diye atlar ölmez Senin burada olman siteye ve bizlere keyif veriyor bir daha yanlış kararlar almamanı temenni ederim..
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... bu nasıl bir sözdür anlamadım??güç gösterisini kim kime niye göstersinki?siz niye böyle algıladınız bunca kişinin arasından??anlatırsanız sevinirim.teşekkürler. |
| |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... çok güzel bir söz tebrik ederim. |
| |
| | #18 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Sen neden alındın bakalım; ben dev gibiyimdir zaten, Sen benim beynimin kıvrımlarında bile dolaşamazsın.... Gücümü anlamışsın bak....ben gösteri yapmam hiç ihtiyacım olmadıda zaten...Ama çok istiyorsan sana bir fügüranlık bulabilirim.... | |
| |
| | #19 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: güney.... Alıntı:
Komiksin komik valla diyecek bir şey bulamadım.:)
| |
| | #20 | |
Bu sözü bende çok severim.Gerçekten öyle köpekler istiyor diye atlar ölmüyor Bay X.
| |
| | |