![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profil sayfasına youtube video nasıl koyuluyor? Profil sayfasına youtube videosu nasıl koyuluyor? Ben uğraştım bu video koyma işini beceremedim.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları Konu SAHARAY tarafından (03-05-2008 Saat 08:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Profil sayfasına youtube video nasıl konuyor? ![]() süpermeyadan profilsayfasına gir.........xxxxxxxxxxdiye işaretlenmiş yere ![]() buradaki mavi renkle işaretlenmiş kodu yapıştır fakat kendi videonu kopyala yapıştır yaparsan daha iyi olur bilmem yardımcı olabildimmi?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Profil sayfasına youtube video nasıl konuyor? Atmaca çok tşk ederim videoyu koydum sağolasın.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Profil sayfasına youtube video nasıl konuyor? rica ederim efendim ne demek benim için bir zevkti yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Profil sayfasına youtube video nasıl konuyor? Dostum caps aldığın youtube sitesindeki sayfaya dikkat ettim çok ince detayları yakalıyorsun ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Profil sayfasına youtube video nasıl konuyor? Alıntı:
maşaallah sizden de hiç bir ayrıntı kaçmıyor bayx yine burda olduğunuzu anlamak sevindirici....
__________________ | |
| | |
| | |