![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İNCİ üyeliğimin SAHARAY olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Eğer mümkünse üye adımın büyük harflerle yazılmasını çok isterim. İyi forumlar |
| | |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nickimin değiştirilmesini rica ediyorum. saharay sizin kullandığınız ikinci uye adı ,iki uye adını birleştirmek akabinde sitedeki tüm istatistikleri güncellemeyi gerektirir buda sunucuyu yoran zor bir işlem, siz saharay nikini daha çok begeniyorsanız onu kullanın (küçük harfle yazılmış saharay nikinizi büyük harfe çeviriyorum)
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nickimin değiştirilmesini rica ediyorum. Yaptığınız değişiklik için tşk ediyorum. |
| | |
| | |