![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Albüm Limiti Albüm limit konulmuş ve baz albümler de hali ile bu limit çersevesinde silinmiş. Ama neden böyle bir limite gereksinim duyuldu? Ve keşke albümü oluşturan arkadaşa sorulsa idi silinmeden önce. Eğer en azından birinci soruma cevap verirseniz ona göre albümlerimi gözden geçirebilirim.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Albüm Limiti Son gunlerde sunucumuz aşırı yuklenmeden dolayı kilitlenmeler yaşıyoruz ve bazı bolumlerde yükü azaltmak adına kısıtlamalara gittik. Albüm limiti Gereksiz albümler oluşturarak veritabanının şismesini önlemek amacıyla konulmuştur .(Limit 5 albüm ve her albumde 60 resim yükleme kapasitesi buda 300 resim yapar ki buda uyelere yeteceği kanaatindeyim) ama sizin albümünüzün silinmesinde daha başka özel bir neden var ki o daha önemli,Google ile yapılan reklam sözleşmesinde mayoluda olsa açık fotoğraflar hatta eğer kaynak gösterilmeyip sahibinden izin alınmayan kapalı fotoğraflar bile yasak. Dolayısıyla reklam anlaşmamız gereği güzeller albümünü kaldırdım. (Siz online olsaydınız kaldıracağımı size bildirecek, kızların fotolarını yedeklemenizi isteyecektim:)) Yeri gelmişken Not olarak kendi fikrimide açıklamak istiyorum Amerikan ponpon kızlarının resimlerini ekleyeceğinize, ne bilim gittiginiz ,gördüğünüz yerlerin resimlerini albüm haline getirip ekleseniz inanın daha makbüle geçer.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Albüm Limiti anladim yaten. Merak etmeyin zaten simdi Almanya resimlerini cekiyorum :) Bilgi icin tesekkurler
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | |