![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÖNERİDİR Üyelerle ropörtaj konusu tanışma bölümüne sabit konu olarak açılamaz mı? Mesela haberler yada siyaset meydanı gibi bir başlık altında daha güzel olmaz mı? Üyelere sorulacak sorularıda hep beraber belirleyebiliriz. Kiminle ropörtaj yapılacaksa bu hafta şu üyeyle ropörtaj yapacağız lütfen sorularınızı bu konuya yazalım diye toplu olarak sorular yazılabilir. Sorular bittiğinde de Aynı ''forum enleri'' konusunda olduğu gibi bir soru bir cevap şeklinde ropörtaj tamamlanır ve konu olarak açılır. Üyelerde yapılan ropörtaj hakkında ne düşünüyorlarsa açılan konuda paylaşırlar. Hem böylece burda paylaşımlarda bulunduğumuz insanları daha iyi tanıma fırsatı buluruz. Bu önerim hakkında sizlerin görüşleri nelerdir? |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum üyeleriyle ropörtaj ( Öneridir ) Alıntı: YükseLL admin o konuyu okudum. Ben daha düzenli olursa daha iyi olmaz mı diye sormuştum. Tıpkı kopyaladığım ropörtaj gibi daha düzenli ve her üyeye ayrı ropörtaj konusu açarak yapılsa daha iyi olmaz mı diye öneride bulundum. Önerimi değerlendirirseniz çok memnun olurum. Konu İNCİ tarafından (17-04-2008 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum üyeleriyle ropörtaj ( Öneridir ) Röportaja gönüllü olduğunuz anlaşılıyor BUYRUN KOLTUĞA sorulara cevap vermeden önce Lütfen! Röportaj BOLUM KURALLARINI okuyunuz
__________________ |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum üyeleriyle ropörtaj ( Öneridir ) Alıntı:
Önerimi değerlendirdiğin için tşk ediyorum. Konu İNCİ tarafından (17-04-2008 Saat 06:18 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | |