![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mod olmak istiyorum.. Site yönetimi arkadaşlara duyurulur mod olmak istiyorum bilgilerinize arz ediyorum efendim :))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Mod alımı olduğunda başvurun değerlendirilecektir selinamm.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Bu sanki memur alımı sınavı gibi oldu kpss gir puanına göre bakarız şu anda boş kontenjanımız bulunmuyor gibi oldu madem sen cevap verecektin neden bugün msn den söylemedin bana buraya yazma mı önerdin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer site yönetimi uygun görürse tüm bilgi ve birikimimi sizlerle seviyeli bir biçimde paylaşmaktan kıvanç duyucağımı belirtmek isterim böylesine güzel bir ortamda nezih ve sakin bir uslupla fikir,konu ve her türlü Aktiviteyi sizlerle paylaşmak isterim eğer uygun görürseniz bende mod olmak isterim tabiiki sizin takdirinize kalmış kararınız ne olursa olsun saygı duyarım böyle hoş bir ortama ayak atmak bilesinizki benim için çok güzel bir hediye olacak saygılarımı sunarım.. |
| |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Alıntı:
Güzel konuşman ve ince fikirlerin için teşekkürler fakat siteye yeni üye olan birisinin mod olma şansı çok düşük bir olasılık en azından bir süre seni gözlemlememiz ve o şekilde takdirimizi kullanmamız gerekiyor site yöneticileri ile senkronizasyonu sağladığın anda bu görevi almayı hakedebilirsin fakat senin konuşmalarından ve fikirlerinden boş bir insan olmadığında anlaşılıyor eğerki bu güveni sağlarsan senin için bir kriter yapıp değerlendirmeye alabiliriz ipler senin elinde!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Valla sanırım eski üye de olmak işe yaramıyor ...
| |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Alıntı:
Selinamm sen bana mod olmak istiyorum.Yardımı olurmusun dedin.Bende duyurulara aç.Yonetiiler karar veriek oy birliğiyele dedim.O anda Yüksel abide yoktu sitede biliyorsun.Ben sana mod olursun demedim.Senin mod olmanada ben karar veremem.Yüksel abi verir son kararı.Onada dedim mod alımı şuanda yok dedi.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mod olmak istiyorum.. Neyse önemli değil zaten bi abim ısrar etti bende onu kırmamak için mod olmak istiyorum dedim hani mod luk yapmamış biri değilim ki illa olmak isteyim önemli değil iyi forumlar
| |
| | |