![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | facebook da neden yokuz? evet katılanlar ve yönetenler facebookda grubumuz varda ben göremiyormuyum acaba??yada kimse bilinmekmi istemiyor? |
| | |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? herseferinde üye olmaya çalışıyorum ama bir türlü olamadım üye olmamda biri bana yardım ederse çok sevinirim..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? yeterince kurcaladım bir türlü kabul ettiremedim artık pes ettim
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? yüksel bey yapmak için uğraşırım ama yetkililerin yapması daha uygun olur modetörler biraz çalışsın:)) Konu carpediemcan tarafından (13-03-2008 Saat 02:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: facebook da neden yokuz? Arama butonuna SGOR Ahmet yazarak bana ulaşabilirsiniz..
| | |
![]() |
| Etiketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |