![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar forumdaşlarım güzinabla olarak ulusa sesleniş:Arkadaşlar Allah kimseye taşıyamayacağı dert,sıkıntı vermesin inşallah ama bazen insanın konuşmaya ,anlatmaya ihtiyacı oluyor ve ben bunun için aranızdayım illa dertmi olmalı konuşmak için neden yazmıyorsunuz çok kırılıyorum vallaaa arada beni ziyaret edin lütfen.... ![]() |
| | |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? Hahahahaha abla sen cok yasa emı :)) Ulusa seslenıs hı :)) Supersın sen.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? başılar ablacım derdim çok dermişim randevu alabilirmiyim bende ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 369 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? Ben kendi yorumlarımı siliyorum siz de silin. Konu hisarlikenan tarafından (05-03-2008 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? EDİT..........SGOR Tabiki Allah dert vermesin canım ama biraz dalgaya almışsın gibi olayı yoksa benmi yanlış anladım.... Konu SGOR tarafından (05-03-2008 Saat 11:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? Sıkıntıları paylaşmak ne kadar güzel bilemezsiniz ama bunu burada alenen paylaşmak ne kadar cesaret ister oda ayrı bir durum, |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 369 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? Bunu da siliyorum,kusura bakmasın kimse. Konu hisarlikenan tarafından (05-03-2008 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? EDİT.................SGOR Konu kapanmıştı arkadaşım.... Konu guzin_abla tarafından (06-03-2008 Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 369 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dert köşesi boşunamı açıldı arkadaşlar??? Olmazsa bunları da sileyim ben. Konu hisarlikenan tarafından (05-03-2008 Saat 11:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |