![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Supermeydan Yönetimine....." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Süpermeydan yönetimine"!!! Açmış olduğum konu bütün yazılı ve görsel basında yayımlanmış,ve şu anda tartışılıp konuşulan bir konu. Eğer burası belirttiğiniz gibi"özgür,kaliteli,seviyeli ve herşeyin tartışılıp konuşulduğu"bir forumsa ;( ki ben öyle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan Yönetimine..... "Süpermeydan yönetimine"!!! Açmış olduğum konu bütün yazılı ve görsel basında yayımlanmış,ve şu anda tartışılıp konuşulan bir konu. Eğer burası belirttiğiniz gibi"özgür,kaliteli,seviyeli ve herşeyin tartışılıp konuşulduğu"bir forumsa ;( ki ben öyle düşünüyorum)ve bu konu kaynak belirtilip yazılmış vede insanların tartışmasına açılmışsa,kurallara aykırı bir durum söz konusu değilse ve benim niyetim sorgulanıp CEVAP HAKKI bile tanınmadan şahsi insiyetif üzerinden hareketle kilitleniyorsa, tüm yönetim kadrosu olarak düşünülmesini ve bu konuda tüm kurul üyelerinin fikir beyan etmesini istiyorum.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Anladığım kadarıyla kimsenin bu duruma yapacağı bir açıklama yok...Fakat ben ısrarla açıklamalarınızı bekliyorum....bekleyeceğim!!!! |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Konunuzla alaklı hiç bir bilgi sahibi değilim. İnş. tez zamanda çözülür.
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... saol sgor; fakat ben ısrarla yönetimdeki diğer arkadaşlardan da cevap bekliyorum..... |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... beylerbeyi adminiz türkiyemizin aydınlık geleceği için bu forumda böle saçma tartışmalara izin vermemektedir!!! kendini tebrik ediyorum...tüm net forumlarının en iyi adminlerinden.... başlığı açan; kaos yaratmak için veya mesaj kastı için bunları açıp, forumu boşa dalavereye getirmenize gerek yok!!: |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... o konunun kılıtlenmesını bende anlamıs degılım onu tartısma bunu tartısma neyı tartıscaz ne gusel konuydu yahu ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Beylerbeyi; açmış olduğum konu Emekli tümgeneral Dogu Silahçıoğlunun (Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı)yazısıdır.. Saçma diye tanımladığınız gazete uzun yıllar yazılı basında var olan ve ilkelerinden asla ödün vermeyen bir yayın organıdır...(bu fikir bile sadece sizin kişişel öngörünüzdür) Kaos diyorsunuz neyin kaosu?Şu anda tüm türkiyede okunan ve kaos yaratmayan bu haber forumda neden kaos yaratsın(bu da sizin şahsi fikriniz) Şu zamana kadar açılmış konuları eğer incelerseniz bu yazının (hele din konusunda)ne kadar masum kaldığını görürsünüz... Gelelim itiraz ettiğiniz şahsi insiyatif sözünüze;forumda gördüğüm kadarıyla ,ki olması gereken de bu,şeriatçısından,müslümanına,kominist inden,faşist e,ateistinden,kürdüne,çerkezinden, lazınaateistinden,yezidisine vb...bir çok kesimden kişi var.Adı üstünde "özgür platform... Siz yönetimden biri olarak her inanışa ve görüşe eşit yaklaşmak zorundasınız.Sırf size ters geliyor diye bir konuyu tartışmaya kapatmanız tamamiyle kişisel insiyatif kullanıyor olmanızdandır.... cevabınız bekleniyor..... |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Yönetimine..... Alıntı:
Ayrıca kaos sozcugunu hangı satırımda okudunuz? Benım boyle ıfadem olmadıgı ortadır, bu konuyu kılıtler ıken kendı sahsı goruslerımı ınısıyatıf gosterse ıdım emın olun, gorevımı kotuye kullanmak ıste burada baslar ıdıkı, sızı dırek banlar ıdım. Keske sızde bıraz goruslerınızden uzak kalıp, konuyu kılıtlememdekı gercek amacı gore bılse ıdınız!
__________________ | |
| | |
| | |