FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Sizden Yonetime!

Supermeydan Yönetimine.....

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Supermeydan Yönetimine....." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Süpermeydan yönetimine"!!! Açmış olduğum konu bütün yazılı ve görsel basında yayımlanmış,ve şu anda tartışılıp konuşulan bir konu. Eğer burası belirttiğiniz gibi"özgür,kaliteli,seviyeli ve herşeyin tartışılıp konuşulduğu"bir forumsa ;( ki ben öyle ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-02-2008, 06:56 PM   #1
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Supermeydan Yönetimine.....

"Süpermeydan yönetimine"!!!
Açmış olduğum konu bütün yazılı ve görsel basında yayımlanmış,ve şu anda tartışılıp konuşulan bir konu.
Eğer burası belirttiğiniz gibi"özgür,kaliteli,seviyeli ve herşeyin tartışılıp konuşulduğu"bir forumsa ;( ki ben öyle düşünüyorum)ve bu konu kaynak belirtilip yazılmış vede insanların tartışmasına açılmışsa,kurallara aykırı bir durum söz konusu değilse ve benim niyetim sorgulanıp CEVAP HAKKI bile tanınmadan şahsi insiyetif üzerinden hareketle kilitleniyorsa,
tüm yönetim kadrosu olarak düşünülmesini ve bu konuda tüm kurul üyelerinin fikir beyan etmesini istiyorum....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 24-02-2008, 09:28 AM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Supermeydan Yönetimine.....

Anladığım kadarıyla kimsenin bu duruma yapacağı bir açıklama yok...Fakat ben ısrarla açıklamalarınızı bekliyorum....bekleyeceğim!!!!
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 24-02-2008, 11:09 AM   #3
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Konunuzla alaklı hiç bir bilgi sahibi değilim.
İnş. tez zamanda çözülür.
Alt 24-02-2008, 02:37 PM   #4
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

saol sgor; fakat ben ısrarla yönetimdeki diğer arkadaşlardan da cevap bekliyorum.....
Alt 24-02-2008, 04:10 PM   #5
Banned

iSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isimiSyAnBuL bilinen bir isim
iSyAnBuL - MSN üzeri Mesaj gönder

beylerbeyi adminiz türkiyemizin aydınlık geleceği için bu forumda böle saçma tartışmalara izin vermemektedir!!! kendini tebrik ediyorum...tüm net forumlarının en iyi adminlerinden....

başlığı açan; kaos yaratmak için veya mesaj kastı için bunları açıp, forumu boşa dalavereye getirmenize gerek yok!!:
iSyAnBuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-02-2008, 04:18 PM   #6
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Süpermeydan yönetimine"!!!
Açmış olduğum konu bütün yazılı ve görsel basında yayımlanmış,ve şu anda tartışılıp konuşulan bir konu.
Eğer burası belirttiğiniz gibi"özgür,kaliteli,seviyeli ve herşeyin tartışılıp konuşulduğu"bir forumsa ;( ki ben öyle düşünüyorum)ve bu konu kaynak belirtilip yazılmış vede insanların tartışmasına açılmışsa,kurallara aykırı bir durum söz konusu değilse ve benim niyetim sorgulanıp CEVAP HAKKI bile tanınmadan şahsi insiyetif üzerinden hareketle kilitleniyorsa,
tüm yönetim kadrosu olarak düşünülmesini ve bu konuda tüm kurul üyelerinin fikir beyan etmesini istiyorum....
Sayın Guney Hanım, acmıs oldugunuz konunun yonu maksadını asacagı ayan beyan ortada ıken, ustelıkte soz konusu ıslamıyet olunca tartısmaya musaıt olmadıgı gıbı, forum ıcerısınde bırtakım huzursuzluklara sebebıyet verecegını dusundugum ıcın, konunuzu kılıtledım. Ortalıgı bu kadar ayaga kaldırmanıza gerek yok ıdı. Buna bınaen supermeydan forumlarında sahsı hıcbır menfaatım ve ınsıyatıfım bulunması soz konusu degıldır. Neye ıstınaden olayı kısısellestırdınız bunu bana acıklar ısenız memnun olurum!
Alt 24-02-2008, 04:38 PM   #7
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

o konunun kılıtlenmesını bende anlamıs degılım onu tartısma bunu tartısma neyı tartıscaz ne gusel konuydu yahu
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-02-2008, 06:53 PM   #8
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Beylerbeyi;
açmış olduğum konu Emekli tümgeneral Dogu Silahçıoğlunun (Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı)yazısıdır..
Saçma diye tanımladığınız gazete uzun yıllar yazılı basında var olan ve ilkelerinden asla ödün vermeyen bir yayın organıdır...(bu fikir bile sadece sizin kişişel öngörünüzdür)
Kaos diyorsunuz neyin kaosu?Şu anda tüm türkiyede okunan ve kaos yaratmayan bu haber forumda neden kaos yaratsın(bu da sizin şahsi fikriniz)
Şu zamana kadar açılmış konuları eğer incelerseniz bu yazının (hele din konusunda)ne kadar masum kaldığını görürsünüz...
Gelelim itiraz ettiğiniz şahsi insiyatif sözünüze;forumda gördüğüm kadarıyla ,ki olması gereken de bu,şeriatçısından,müslümanına,kominist inden,faşist e,ateistinden,kürdüne,çerkezinden, lazınaateistinden,yezidisine vb...bir çok kesimden kişi var.Adı üstünde "özgür platform...
Siz yönetimden biri olarak her inanışa ve görüşe eşit yaklaşmak zorundasınız.Sırf size ters geliyor diye bir konuyu tartışmaya kapatmanız tamamiyle kişisel insiyatif kullanıyor olmanızdandır.... cevabınız bekleniyor.....
Alt 24-02-2008, 06:56 PM   #9
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

Alıntı:
Beylerbeyi;
açmış olduğum konu Emekli tümgeneral Dogu Silahçıoğlunun (Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı)yazısıdır..
Saçma diye tanımladığınız gazete uzun yıllar yazılı basında var olan ve ilkelerinden asla ödün vermeyen bir yayın organıdır...(bu fikir bile sadece sizin kişişel öngörünüzdür)
Kaos diyorsunuz neyin kaosu?Şu anda tüm türkiyede okunan ve kaos yaratmayan bu haber forumda neden kaos yaratsın(bu da sizin şahsi fikriniz)
Şu zamana kadar açılmış konuları eğer incelerseniz bu yazının (hele din konusunda)ne kadar masum kaldığını görürsünüz...
Gelelim itiraz ettiğiniz şahsi insiyatif sözünüze;forumda gördüğüm kadarıyla ,ki olması gereken de bu,şeriatçısından,müslümanına,kominist inden,faşist e,ateistinden,kürdüne,çerkezinden, lazınaateistinden,yezidisine vb...bir çok kesimden kişi var.Adı üstünde "özgür platform...
Siz yönetimden biri olarak her inanışa ve görüşe eşit yaklaşmak zorundasınız.Sırf size ters geliyor diye bir konuyu tartışmaya kapatmanız tamamiyle kişisel insiyatif kullanıyor olmanızdandır.... cevabınız bekleniyor.....
sana katılıorum guney neye gore kıme gore konular kııılıtlenıo kısıler ksıtlanıo anlamadım
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-02-2008, 07:02 PM   #10
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi;
Kaos diyorsunuz neyin kaosu?Şu anda tüm türkiyede okunan ve kaos yaratmayan bu haber forumda neden kaos yaratsın(bu da sizin şahsi fikriniz)Şu zamana kadar açılmış konuları eğer incelerseniz bu yazının (hele din konusunda)ne kadar masum kaldığını görürsünüz...
Gunluk, ulusal bır gazete yer alan, Emeklı bır Tumgeneralın elınde delıl ve belgeler olmadan ortaya attıgı bır ıddıayı, kusura bakmayın ama kaynagı var dıye sunamayız.

Ayrıca kaos sozcugunu hangı satırımda okudunuz? Benım boyle ıfadem olmadıgı ortadır, bu konuyu kılıtler ıken kendı sahsı goruslerımı ınısıyatıf gosterse ıdım emın olun, gorevımı kotuye kullanmak ıste burada baslar ıdıkı, sızı dırek banlar ıdım. Keske sızde bıraz goruslerınızden uzak kalıp, konuyu kılıtlememdekı gercek amacı gore bılse ıdınız!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 AM .