![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "forum yönetimiden yüksele" başlıklı konu görüntüleniyor, "forum yönetiminden yüksel nikindeki arkadaşa yüksel ben h sadık nikini kullandım kahmel nikini kullandım ama bazende s selman nikini kullanıyorum ama hako16 nikini asla kullanmadım demekki size bir başkası hakaret ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | forum yönetimiden yüksele forum yönetiminden yüksel nikindeki arkadaşa yüksel ben h sadık nikini kullandım kahmel nikini kullandım ama bazende s selman nikini kullanıyorum ama hako16 nikini asla kullanmadım demekki size bir başkası hakaret etmiş aslında sizler bana hak aşığına hakaret ediyor varı yok sayıyorsunuz sen ve bu toplum hz Allahın hak aşıklarını. sünneti farz olrak gönderdiğini ister kabul edin ister etmeyin senin bu cağda hala benim yazdıklarımın safsata olarak görmen algılaman yaşarken güneşin olmadığını ışığın olmadığını idda etmek ne kadar yanlışsa işte sen ve gecmişteki hak erenlerini asan kesen tanımıyan dinlemiyen insanlar o kadar yanlış sen beni forumda sınırlama sen bir şeylar ehlibeyitin imamından öğren. bak bu ilmi nerede nasıl fiziki kanıtları şahitleri var youtube ta vidyo olarak yaptım şimdi karınca kararıncada bir site yapmaya calışıyorum sen benimle msnde görüş yardımcı ol ben senden yaşcada cok büyüğüm öyle hurafelere inancak yaşı coktan gectik ehlibeyite inanan birde ben değilim elli yılı geckindir insanlar biliyor ben sizler gibi varsayıma inanan insanlara yardımcı olmak için sitelere yazıyorum sen güneşin düyayı aydınlatmasını engelliyemiyeceğin gibi kıyamete kadar hak aşıklarının gelişinide engelliyemiyeceksin |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele ![]() Arkadasım teknoloji yalan soylemez .Yukarıdaki resimde gordugun gibi kahmel ve hako16 rumuzlu uyeler aynı ip adresini kullanıyor. Sorun zaten bana hakaret etmen değil, Sen kafanda bir din oluşturmuş buna inanmış ve bunu forumda diğer dinler katogorisi altında yazmış olsan dahi seni forumdan uzaklaştırmam .Herkezin inancı kendine derim Allah ıslah etsin derim geçerim.Ama sen İslam dinine kafana gore birşeyler ekliyor,birşeyler çıkarıyor,çarpıyor bölüyor bugüne kadar gelmiş bütün din alimlerini yok sayıyor ve bunu üyelere islam dini diye empoze etmeye çalışıyorsun. Eskilerin bir sözü var 'kötü(cahil) imam insanı dinden eder' derler , sen kötü imam bile değilsin senin gibisini de bugüne kadar görmedim:( Senden ricam ,Hangi dine inanırsan inan ama git hangi forum musaade ederse orada yaz, Burda yazıp bizide günaha sokma
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele benim iş nolcak yuksel bıde hemserıyız msj larım yayınlanmıo yıne ![]() ![]() |
| | |
| | #4 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele Alıntı:
Madem hemşeriyiz, Siteyi hukuki yonden zor durumda bırakmayacak mesajlar gondererek hemşeriliğini once sen göster. NOT: Beni, bu forumda yazan diger uyeleri düşünmeyen, emeklerine saygı gostermeyen biri benim hemşerim olamaz:(
__________________ | ||
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele hayret bısesın hemserım ıkı gundur kotu hıcbıse yazmadım buna ragmen bugun uc dort mesajım yayınlanmadı hepsıde onemlı msj lardı bıde cok gec yayınlıonuz bayagı bı ıncelıonuz heralde bıde cahıllımı bahısla cevap yazarken nasıl resım eklıosun ¿¿ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele eyvallah saol tesekkur ............................... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele yüksel nasıl olmuş bilmiyorum ama senin yalan söylemez dediğin tekoloji demekki başkalrının emrinede giriyor bu hako16 kelimesini ben sen yazdın ben duydum ben bu yazdığım dini konularıda kendimden uydurmuyorum vidyolarda gördüğüm hak aşığı erenlerin üyesi askerde mucizevi olan bir olay neticesinde gercekleşmiştir eğer yunus emre fuzuli sultan muhittin arabi yalansa hancı pervanede yalan bak youtube vidyolarını kayıt yapıyorum orada askerdeki olaya şahit olmuş asker arkdaşının oğlunun babasından devamli işittiği olayı hak aşığından dinlediği tanıştığı an bende bu hikmetli kişiliğ tanıtmak yanlış anlamayı gidermek için amötörce bir site kuruyorum istersen bir göz gezdir www.hancipervane.googlepages.com |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele Sn. kahmel madem site kuruyorsun ve adresi yazmıssın ,bu mesajı yayınlayarak size yapacağım son reklam iyiliği olsun. Bundan sonra hiçbir yazınızı yayınlamayacağım Sizde yazıp boşuna emek etmeyin çunki silinecektir. iyi aksamlar.
__________________ | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: forum yönetimiden yüksele evet yüksel siteye uygunsuz yazı yazan ve hakaret ednlerin yazı yazması engellenir ama sen beni ahlaki dini ve her gelen nebinin sözcüsünü yazdığım için attıyorsun aslında sen yanlışı koruyor kibirinden doğrumu yanlışmı diye araştırmaya korkuyorsun sizin gibi dar görüşlerin yüzünden hiç bilmediğim halde site kurmaya calışıyorum sizler müsade etseniz ne olurdu gecmişte gelen dervişleri ismini anarsınız ama bizler bu dervişlerin dünyaya gidip geldiğini ve hafızalarının kayıp olmadan kaldığını yazarsak inanmazsınız Bır defa reklam yapmana ızın verıldı ama ben Yuksell Admın kadar anlayıslı olamayacagım sana zıra, fazlası ıle ortamı gerıyor ve huzuru bozacak konulara ımza atıyorsunuz. Ve Forum Kurallarını okumus olsa ıdınız, forum yonetıcılerını ve uyelerını kucuk dusurucu cumlelerın kullanılmasının yasak oldugunu ve ban sebebı oldugunu anlar ıdınız. Banlandınız Sayın Kahmel. |
| | |
| | |