![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Tüm sitedeki arkadaşlardan bir rica" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar, Herkesten rica ediyorm. artık başörtüsü üzerinden konu açmasak sitede diyorum Yada artık Türban mı dersiniz. Ne dersiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Tüm sitedeki arkadaşlardan bir rica Arkadaşlar, Herkesten rica ediyorm. artık başörtüsü üzerinden konu açmasak sitede diyorum Yada artık Türban mı dersiniz. Ne dersiniz?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm sitedeki arkadaşlardan bir rica Açılan konular zaten başörtüsü meselesi değil ki... Biz laik sistemimizin tehlike altında olduğunun vurgusunu yapmaya çalışıyoruz.. He olaya başörtüsü olarak bakan varsa bilemem...Zaten bu doğrultuda bakan kişilerle tartışmak çok da makul bir fikir değil.. o zaman size katılırım..açılmasın derim...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tüm sitedeki arkadaşlardan bir rica Siz bana katılın ve bence konu açmayın. Emin olun site daha rengarenk olacaktır. Herkesin görüşü ile site daha da renklenir ama bir konuya saplanıp kalınca maalesef olmuyor. Hadi bakalım daha sanat dolu konular ile paylaşımlara devam
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |