![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "tık tık tık" başlıklı konu görüntüleniyor, "ilgililerin dikkatine runzö adlı üyeniz nickini değiştirmek istiyor fakat nasıl değiştirebileceğini bilmemektedir acaba yardım edermisiniz nickimi değiştirmek istememin sebebi psikolojik olarak rahatsız olmam seçtiğim nick zoro yu hatırlatıyor ama benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | tık tık tık ilgililerin dikkatine runzö adlı üyeniz nickini değiştirmek istiyor fakat nasıl değiştirebileceğini bilmemektedir acaba yardım edermisiniz nickimi değiştirmek istememin sebebi psikolojik olarak rahatsız olmam seçtiğim nick zoro yu hatırlatıyor ama benim bi kılıcım dahi yok
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMEMİŞTİR FAKAT KENDİNİ YOK ETTİĞİ GÜN YOK OLMUŞTUR |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: tık tık tık peki ne olsun istiyorsun.. ![]() ![]() bayan zoro kılıçsız zoro ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: tık tık tık güzel bi soru 100 puan aldın çocuk hıııımmmm yeni nickim...... üüüf nebiliyim yahu heh buldum HEYO olsun mesela
__________________ GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMEMİŞTİR FAKAT KENDİNİ YOK ETTİĞİ GÜN YOK OLMUŞTUR |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tık tık tık Nıck degısıklık talebınızı, ıstedıgınız nıckı de belırterek Nick Degisıklik istekleri yapa bılırsınız!
__________________ |
| | |
| | |