![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Sahrabetis Admini eleştir" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sahrabetis Admin hakkında eleştirilerinizi Bu bolumde yazınız Not: Eleştirileriniz,Toplumsal Ahlak kuralları cercevesinde seviyeli olmalıdır. Kişisel haklara saldırı ve kufur iceren mesajlar silindigi gibi mesaj sahibide siteden uzaklastırılacaktır...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sahrabetis Admini eleştir Sahrabetis Admin hakkında eleştirilerinizi Bu bolumde yazınız Not: Eleştirileriniz,Toplumsal Ahlak kuralları cercevesinde seviyeli olmalıdır. Kişisel haklara saldırı ve kufur iceren mesajlar silindigi gibi mesaj sahibide siteden uzaklastırılacaktır.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir AÇıkcası ben de merak ediyorum arkadaşlar . Olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi bilmek isterim :) . |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir Ablacığım çok tatlısın,çok güzelsin,çok anlayışlısın,çok kültürlüsün,çok pozitifsin,çok iyisin,çok yardımseversin çok çoooook....uzar gider bu liste byle her güzel şey sensin.Herşeyin güzeline,iyisine layıksın.Seni tanıdığım için çok şanslıyım ben Sen benim meleğimsin![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir çok adil gerektiği yerde iğneleyebiliyor, zekice mantıklı düşünceli, forumda farklı bir renk, rengi kırmızı , varlıgı hissediliyor, diğer arkadaşlar da çok iyi elbette , sahra hanım farklı bir kişilik, gözümü kapatsam renklilik aklıma geliyor, düşüncelerinin çoğuna katılıyorum manıtken, sanatsal yönü de farklı hava katıyor. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir o kadar güzel bir yol çizmişki kendine sarsılmadan yürümeye devam ediyor ve yıkılacağa da benzemiyor.canım ablam seni çok seviyorum ve minnettarım |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir ne kadar güzel şeyler yazmışsınız , çok duygulandım arkadaşlar :) Çok teşekkür ederim :) |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir herşeyiyle hanım saygın biri içtenliğine gözümü kırpmadan inanabileceğim nadir insanlardan biri sahrabetiş hanım
__________________ |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir Şimdi bu eleştiri işini açalım biraz. Eleştiri olumlumu olacak? Olumsuzmu? Tabiki şaka olumsuz ne bulunabilirki senin için,olumlulara gelince nerden başlıyayım????? İyi ki varsın hep kal.... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sahrabetis Admini eleştir Belki diğer adminler için bu sorulara yorum yapmadım ama Sahrabetis için yapmam lazım. Uzun uzun yazmaya zaten gerek yok bilen biliyor. Tek kelime ile harika bir yönetici & üye ve paylaşımcı. sitedeki rengi ile çok farklı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |