![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beylerbeyi'ni eleştir Forumun abisi Beylerbeyi Admin hakkında eleştirilerinizi Bu bolumde yazınız Not: Eleştirileriniz,Toplumsal Ahlak kuralları cercevesinde seviyeli olmalıdır. Kişisel haklara saldırı ve kufur iceren mesajlar silindigi gibi mesaj sahibide siteden uzaklastırılacaktır.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Beylerbeyi yani abicim(gerçek abim değil ama keşke olsaydı.)çok iyi,tatlı,şakacı çok hassas birisin.İyiki gelmişin süpermeydana.. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Sonunda elestıren bırı oldu ;) Tesekkur ederım, keske sende benım kardesım olsa ıdın demek ıstemıyorum zıra, kardesım olarak goruyorum senıde ;)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Size niye "abi" diyolar çok mu yaşlısınız?Süpermeydanın bütün yöneticileri gibi saygılı,sabırlı,sinirli,çok bilmiş,yakışıklı olduğunu iddaa eden,vb..Bunların hiç biri benim fikrim değil;bunlar forumdaki arkadaşların yazdıkları mesajlardan yola çıkarak harmanladığım sözler.. bence "İNSAN"ve "ADAM GİB ADAM"......... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
Bunlar gorsel kavramlar ıdı ama onore edıcı cumleler tabı. Insanın dostları tarafından bu sekılde tanımlanmak elbette hos! Amma! Bu sekılde tasvıp edılmek, gercekten cok guzel ıdı, cok tesekkurler.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir İŞte sizi hep böyle göreyim , dostluk budur :))))))) |
| | |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Dogangunes, cok guzel ozetlemıs burada! Kardesı ımısım gıbı davranıyor! Mesele bu! Yaklasım ve sevgıyı vere bılmek onemlı olan. Bunu saglamıs oldugumu gordum, dogangunesın bu cevabı ıle. Tesekkurler Dogangunes.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Beylerbeyi o benim canim hatta canimdanda ote supermeydana geldiginde hepinizin onu cok sevecegini biliyordum bu yuzdendi ona israrim onu elestirmek icin tek soz bulamiyorum sadece tek kelimeyle mukemmel diyebilirim...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Galiba "neden abi diyorlar" sözüm yalnış anlaşıldı.Hayatımızda tanımasak bile birilerine abi demenin güzelliğini ben de bilirim..Benim sözüm biraz ironikti,zira daha önce bazı arkadaşlarla böyle atışması olmuştu "beylerbeyi"nin o yüzden şaka mahiyetinde sordum...Zira "abi sözcüğünün anlamını ve değerini iyi bilirim... |
| | |
| | |