![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Dönem dönem çok sabırlı olabildiği halde Beylerbeyi yöneticimiz yine de bazı üyeleri Banlıyabiliyor. Bence genel yönetici kuralları arasında sitede küfür veya nifak gibi affedilemez şeyler olmadığı sürece bir üye banlanmamalı. Ama herhangi bir küfür veya adi suç karşısında da banlanan bir üye tekrar affedilmemeli diyorum. Bu eleştirim genel anlamda yapılmış durumda.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #23 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Abiciğim, Kendinizi fazla yormayın lütfen, Çok sakin olsanız bile bazen sinirlenebiliyorsunuz diyorum. Son zamanlarda ne olduğunu anlamadım ama size yardımcı olabileceğim birşey var ise gözüm kapalı yaparım
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Cok tesekkur ederım, ama kımse ıle paylasa bılecegım bırsey degıl, kendım ustesınden gelmelıyım. Zarıf dusuncen ıcın tekrar tesekkurler.
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir disiplin bakımından birtakım cezalar verilmesi normaldir. haddini aşmak bazen sadece küfür değildir, dil uzatmak tartışmaya sebep vermek demektir , beylerbeyinin forumda cezalandırıcı olması bence hoş , bunu yüksel yapsa ki yapıyor, ama yönetici gözüyle bakıyor, moderatör gözüyle bakmak ta ayrıcalık. kişiler zorla düşüncelerini empoze etmek istiyorlar. bu hoş birşey değil ya inandığınız yanlışsa. dengeleyici birileri olmalı yoksa diğerinin ezilmesine sebep olur. forumlar fanetik insanların yeri değildir. o zaman sadece tek bir fikir dinleriz olur biter, sonuna kadar beylerbeyini destekliyorum. gerekirse benim yazdıklarımı da silerse o kadar üzülmem ,ancak fanetik biri kin duyar. kafasına takar ,bir kısım kişi altta kalmaktan korkuyor, aşırı fanetizm psikopatinin ilk belirtisidir. daha önce bay x te sert yapıdaydı mesela ama cezalandırması,orta rolü alması hoştu. forumlar birer kavga yeri değil.birilerinin zorla kendi fikrini kabullendirme yeri değil, moderatör olmak zor, eminim birçok tehditkar, pm mesajı da yüksell e de gönderilmiştir. dengeyi bulmak kolay mı, ortayı bulmak için bazen diğer tarafı cezalandırmak gerekir. dil uzatmanın da çeşitleri var ve beylerbeyi bunun hangi cins dil oldugunu çok iyi anlıyor , bu arada kimin kimi desteklediği de bal gibi ortaya çıkıyor ![]() |
| | |
| | #26 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 42 Rep: 4123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Nacizane bende çorbada tuzum olsun diye yazıyorum eleştiri haşa ancak şukadarını söyleyebilirim bu kadar güzel bir grubun organizatörü olmak çok büyük yürek ister ve o koca yürek demekki çok özverili çok harika bir şahsiyet başka nedirki.... |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Cok tesekkur ederım. Esasen bu ovguyu hak eden Yuksell Admınımızdır, zıra bu sıteyı kuran kendısıdır. Ve tabı sıtemıze uye olan tum uyelerımızdır.
__________________ |
| | |
| | |