![]() |
| |||||||
| Sizden Yonetime! Sizin Forum yöneticilerine iletmek istediğiniz olumlu, olumsuz görüsleriniz, düşünceleriniz, önerileriniz, şikayetlerinizi yazabileceginiz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Bulutlarda Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
Alıntı:
Ve tabı, kardese, evlada hasret bır ınsan olmanın da payıda var bunun ıcınde, yanı ıster ıstemez, bu sevgıyı verıyorum ve vermeye calısıyorum tanıdıklarıma ve sevdıklerıme. Dolayısı ıle, ben memnunum halımdn. Istıyen amcada :) dıye bılır. Yas sorunum yok Allah' a cok sukur :) Ihtıyar dıyenlere ınat, gencım, yakısıklıyım :)
__________________ | ||
| | |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Benim eleştirim var,ya sen neden niçin niye? kısacası nasıl bukadar tatlımı tatlı olabiliyosun abiiiii:):)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir :$ Utandım yemın ederım. Bu mu elestırı :) Cumlenın sonunu okudugumda yuzumun kızardıgını hıssettım :) Valla elestırı sayfası methıye sayfasına dondu :) Sevılmek ve saygı duyulmak cok hos bır sey bana bunu bır kez daha tattırdıgınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. Var ol Supermeydan :)
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Nurettin Abi, Şaka olarak yazdığım eleştiriyi kaldırıyorum ve kabul ediyorum sizin hep dediğniz gini. Sıpalık yaptım :) Kırdıysam sizi özür dilerim,
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk Konu Karakarizma tarafından (23-02-2008 Saat 03:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
11. Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasak. Mutlaka iyimsersin ama birazdaha ölçülü ve şakayı tadında yaparsan senin için daha iyi olur karakarizma.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #16 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
??? Sizce ne kast ettim Gülüm Hanım, AYRICA uyarınız için de teşekkürler,
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk | |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Alıntı:
Özelliklede Beylerbeyi abiciğim. Bazı arkadaşlar maalesef mesajımı yanlış algılamış. Siz biliyorsunuz benim ne kast ettiğimi.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Bır esprı bu kadar uzatılmamalı, yanlıs anlasılma olmus deyıp, konuyu kapatalım lutfen. Gergınlıge hıc gerek yok. Ben forumu ve uyelerı yanı herkezı bır tutuyor ve aynı olcude sevgı ve saygı duyuyorum. Herkeze ıyı forumlar.
__________________ |
| | |
| | #19 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 183 Rep: 17622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Eleştiri bölümünü açarken, asıl amacım, üyelerin eleştirileri ile supermeydan yöneticilerinin forum idaresi hakkında eksiklerini gorebilmelerini eleştiriler doğrultusunda kendilerini geliştirebilmelerini sağlamaktı. Ama ne yazıkki şu ana kadar üyelerimiz hiçbir yöneticiye forum idaresi hakkında eleştiri getirmedi (ya yoneticilere methiyeler düzüldü yada şuan olduğu gibi forum ile alakası olmayan kişisel eleştiriler, şakada olsa seviyesiz aşağılamalar yapıldı) Supermeydan.Net sitesi Tarafsız, saygın, ciddi, ilkeli, her türlü siyasi görüşle barışık üye seçiminde seçici bir platformdur. Sn Karakarizma ,Forum yonetim seklimiz,tarzımız ile ilgili tüm yoneticilere eleştiri getirebilirsiniz ,ama sakın ola kişisel problemlerinizi birdaha (bu ikinci oluyor) bu bolume taşımayın :(
__________________ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi'ni eleştir Tamam arkadaşlar, Daha dikkat ederim artık.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | |