![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "sayın admin" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın admin sitenizin internette yada bir yerde tanıtımı yok çok güzel bir siteniz var ama biraz daha reklam gerekiyo..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | sayın admin sayın admin sitenizin internette yada bir yerde tanıtımı yok çok güzel bir siteniz var ama biraz daha reklam gerekiyo |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sayın admin Dorudur ,Tanıtım yapmadık Biz daha çok kulaktan kulağa ve uyelerimizin tavsiyeleriyle bu gunlere geldik. Reklam olayı ayrı bir meziyet Yazdığınız diger forumlarda ve sitelerde reklamımızı yaparsanız minnettar kalırız.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: sayın admin yani kusura bakmayın ben biraz anlayış özürlü olduğum için şimdi bu yorumu kötü mü anlıyım yoksa iyi mi efendim? |
| | |
| | |