![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "yazı şekli" başlıklı konu görüntüleniyor, "iyi akşamlar bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. yazı şekilleriyle oynamak neden zararlı? ben yazılarımda vurgu yapmak istediğim bölümleri (abartıya kaçmamak kaydıile) renklendirmeyi uygun görüyorum ve yapıyorumda. yada: sadece bende olmadığını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | yazı şekli iyi akşamlar bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. yazı şekilleriyle oynamak neden zararlı? ben yazılarımda vurgu yapmak istediğim bölümleri (abartıya kaçmamak kaydıile) renklendirmeyi uygun görüyorum ve yapıyorumda. yada: sadece bende olmadığını düşündüğüm bir sorun!yazıları daha rahat okuyabileceğim bir boyutta büyütüyorum (yine abrtıya kaçmamak kaydıile)çünkü gözlerim çok iyi görmüyor özellikle ekran yazılarını okurken çok zorlanıyorum. sizde takdir edersinizki yani bana göre öyle standart yazılar okunabilme açısından çok zorluk veriyor.. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |