![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "kınama" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalar sitenize bu akşam bir kanser hastası için kan lazım olduğunu ilgilenenler için gerekli telefon numaralarını yazdım ancak gördüm ki bu mesaj malesef gerekli bir açıklama yapılmaksızın silinmiş.muhtaç olan insanlara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 160 ![]() ![]() | kınama merhabalar sitenize bu akşam bir kanser hastası için kan lazım olduğunu ilgilenenler için gerekli telefon numaralarını yazdım ancak gördüm ki bu mesaj malesef gerekli bir açıklama yapılmaksızın silinmiş.muhtaç olan insanlara yardım eli uzatmak bu kadar mı zor yada uzanacak yardım elini kırmaya kalkarak kimin eline ne geçecek.bu konunun muhatabı olan kişileri kınıyorum.hangimizin yarın ne olacağını kim biliyorda böyle bir davranışta bulunarak kendi hayatınıda riske atıyor. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kınama Alıntı:
Hastana geçmiş olsun diyorum,inşallah şifasını bulur Mesaj sadece uygun katogoriye taşınmıştır *** Kan İlanı ***
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 160 ![]() ![]() | Cevap: kınama Alıntı:
Hiddetlenme için özür diliyorum fakat sanırım sizde olsanız aynı şekilde davranırdınız.Açıklama için teşekkür ediyor ve fevri hareketim için tekrar özür diliyorum | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |