![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "neden" başlıklı konu görüntüleniyor, "neden konularım bı acıklama yapılmdan sılındı ilgililerin dıkkatıne hanı özgur dusunce ortamıydı burası herkes ısteduıgını konusuyor benım neden konularım sılınıyor anlamıyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | neden neden konularım bı acıklama yapılmdan sılındı ilgililerin dıkkatıne hanı özgur dusunce ortamıydı burası herkes ısteduıgını konusuyor benım neden konularım sılınıyor anlamıyorum |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden Alıntı:
Arkadaşım senin yazdıklarını , Bırak bağımsız forum siteleri, Herhangi bir partinin görüşü doğrultusunda kurulmuş siteler bile yayınlayamaz, Çünki suç oluşturur. Bu yazılar hiçbir site yayınlamadığı icin e-mail adreslerine gonderilen elden ele dolaşan yazılara benziyor( banada hergun buna benzer onlarca yazı geliyor ordan biliyorum) İkincisi senin 3- 5 mesajın icin bu forum kapatılır veya tazmınat odemeye mahkum olursa yazık değilmi Bu foruma emek eden yazı yazan diger uyelere.? Siyaset Bolumu kuralları aşağıdaki linktedir, Okur ve uygularsan sevinirim. FORUM SUPERMEYDAN (Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu) - Duyuru : Siyaset, Politika
__________________ | ||
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |