FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Sizden Yonetime!

Herkes Kendine İyi Baksın

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Herkes Kendine İyi Baksın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu sitete bir çok bilginin yanında,3 tane değerli insan kazandım.Her zaman doğruları söyledim, hakkımı savundum, açık oldum, ve kimsenin yalakalığını yapmadım.Ancak ters düşen hep ben oldum.Çünkü yapmacık değilim.Doğalım ve kendimi ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2007, 08:50 PM   #1
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
Herkes Kendine İyi Baksın

Bu sitete bir çok bilginin yanında,3 tane değerli insan kazandım.Her zaman doğruları söyledim, hakkımı savundum, açık oldum, ve kimsenin yalakalığını yapmadım.Ancak ters düşen hep ben oldum.Çünkü yapmacık değilim.Doğalım ve kendimi kasmıyorum.Hayatımın belirli bir kısmını bu sitede değerlendirdim ve pişman değilim.Ancak ben yapmacık insanların zaferlere ulaştıklarını sandıkları bir ortamda daha fazla kalmak istemiyorum.Eğer siteye küçükte olsa katkım olduysa ne mutlu bana ki, zevkle yaptım...

Tartıştığım ve tartışmadığım herkes kendine iyi baksın.İletişimimin devam edeceği birileri olduğuna inanıyorum.Kalbini kırdıklarımdan özür diler, büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim.Bundan sonra ben olmayacağım ama herşey çok güzeldi....En azından deneyim kazandım.Bu hayatta doğal olmayacaksın.Kimilerinin etekleri altına saklanacaksın.Ben bunu deneyimledim...

Yüksel abi mümkünse ip adresimin banlanmasını talep ediyorum.Dediğiniz gibi bağımlılık yapıyor ve girmek istemesemde girebilirim :)O yüzden ip adresimi banlarsan sevinirim...

Herkes hakkını helal etsin.İyi Forumlar Mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.....

Hoşçakalın
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 29-12-2007, 08:57 PM   #2
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Herkes Kendine İyi Baksın

Gıderken bıle belkı bırseyler ogrenmıstır dedım ama senın hıcbır sey ogrenecegın yok... Yazık, bu komplekslı ukala ve sert tavırların oldugu surece hıcbır yere varamazsın uzuluyorum acıkcası senın ıcın, cunkı ıyı nıyetımı her zaman yanlıs anladın...

Her ne ıse,

Gemıyı terk etmek yerıne kalıp, hal ve hareketlerıne ozen gostermek yerıne gıtmeyı tercıh edıyorsun, hatta gıder ıken o sacma ıgneleyıcı laflarını kullanarak gıdıyorsun, keske boyle yapmasa ıdın, ben buna sucunu kabullenmek derım...

Allah yolunu acık etsın her zaman, gercekten sorunlarını hallettıgın zaman bu kapı sana acık olacaktır buna emınım...

Bana soyledıklerıne gelınce ozur dılemene gerek yok, ben sen ozur dılemesende affettım senı cunkı kın gutmek nedır bılmem...

Sende Hoscakal...
Alt 29-12-2007, 09:06 PM   #3
Yeni Uye

KraLiÇe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat ßasittir . zOrLuyoSa ßas ittir . oLmuyoSa HaSs. ;}

KraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoş
KraLiÇe - İCQ üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - AİM üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - MSN üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Once ALLAH'a Sonra Kendine EmanetSin . SeLametLe SagLiCakla.Goru$mek diLegi iLe.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 29-12-2007, 09:09 PM   #4
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

gerçekten üüzldüm keşke olay bu boyuta varmasaydı neyse a e o
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 09:28 PM   #5
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Yolun açık olsun runaway ... yalnız şunu bil lütfen bu platform da hayatın bir parçası . Burası da kosmopolit ve insanların fikirleriyle bulundukları , duygularıyla hareket ettikleri bir mekan . Her ne kadar sanal da olsa öyle . Diyeceğim şu ki , burada yaptığın tavırlara nasıl tepkiler aldıysan bil ki dışarda da aynı tepkileri alırsın . Hiçbir şey değişmez . O yüzden kendini hayattan soyutlamak istemiyorsan lütfen hareketlerinde ve çıkışlarında biraz daha sakin ve düşünceli ol . Yaşın daha çok ama çok genç , elbette öğreneceksin canım ama lütfen ilk aklına geleni yapma ya da yazma . Nasıl burada tepki topladıysan emin ol ki reelde de toplarsın . Sana hayatın boyunca mutlulluklar ve huzurlu bir yaşam dilerim . Hoş kal , mutlu kal .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 09:36 PM   #6
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

hiç kimsenin runaway'e kalması için birşey yazmayışını görünce aslında kimsenin onu gerçekten burada istemediğini düşünürsem çokmu fitnece düşünmüş olurum?
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 09:40 PM   #7
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Kendi adıma şöyle açıklıyayım ; Kalmak da gitmek de onun kişisel görüşüdür . İnsan "gideceğim" derse gitmeyi kafaya koymuştur yani ben öyle bilirim , ki bu durumda da "kal" demek çok da anlam ifade etmez. Madem ifade etmeyeceği ortada en azından fikrimi söyliyeim dedim .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 10:06 PM   #8
Yeni Uye

KraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoş
KraLiÇe - İCQ üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - AİM üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - MSN üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
serkan altay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç kimsenin runaway'e kalması için birşey yazmayışını görünce aslında kimsenin onu gerçekten burada istemediğini düşünürsem çokmu fitnece düşünmüş olurum?
Gidene KaL demek aCizLere, KaLana Git demek $erefsizLere. Yaki$ir...
Bizede yoLu aCik oLmaSini demek du$er ;}
Alt 29-12-2007, 10:33 PM   #9
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
KraLiÇe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gidene KaL demek aCizLere, KaLana Git demek $erefsizLere. Yaki$ir...
Bizede yoLu aCik oLmaSini demek du$er ;}
senin değer verdiğin insanlar gitmiyorya ondan böyle sallama türkü sözleri yazmak hoş olur senin için
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 10:43 PM   #10
Yeni Uye

Alıntı:
serkan altay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin değer verdiğin insanlar gitmiyorya ondan böyle sallama türkü sözleri yazmak hoş olur senin için
Benim Deger verdiGim ki$i GidiyorSa anLarimki O Bana deger Vermiyor .. yoLu aCik oLSun derim.$imdi Giden Arkada$imizLa bi iLGisi yok Tanimiy0rm.. bi$ey diyemiCem . Ama sOnucta Kendi Secimi . uzGunum ..

Seçenekler
Stil