![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Benimle Muhatap Olmanızı İstemiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nurettin bey siz bilmediğiniz konu hakkında neden ve ne hakla yorum yapıyorsunuz?Konuyu okuyun öncelikle sonra yorum yapın.Ben konunun uzadığını düşünmüş ve söylemiştim.Selinamm isimli arkadaş sizin yorum yaptığınız konuyu açmıştı.Ben sadece ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Benimle Muhatap Olmanızı İstemiyorum Nurettin bey siz bilmediğiniz konu hakkında neden ve ne hakla yorum yapıyorsunuz?Konuyu okuyun öncelikle sonra yorum yapın.Ben konunun uzadığını düşünmüş ve söylemiştim.Selinamm isimli arkadaş sizin yorum yaptığınız konuyu açmıştı.Ben sadece düşüncemi söylemiştim.Ama okumadan herşeye malzeme olmaya çalıştığınız için bu gibi tepkiler vermeniz çok normal..... Ben ve tartışma demek.Siz ne zaman geldiniz siteye ve beni ne kadar tanıyorsunuz?Ne kadar deneyiminiz var?Deneyiminiz olsaydı eğer, yönetici teklif etme hakkınız olmadığınıda bilirdiniz.Ama unutmuşsunuz sanırım.... Özür diledim ve ya dilemedim.Ama sizden değildi ve asla olmaz.Lütfen bundan sonra benimle muhatap olmayınız.Sizinle tartışmaya girmek istemiyorum.Ve ayrıca siz kendi yorumunuzdan sonra konuyu kapatamazsınız çünkü konu KAPATILMA NOKTASINA GELMEDİ..Madem o kadar duyarlısınız, uzayan ve amacını aşan konuları incelemenizi öneririm... Ayrıca bi çok arkadaştan konuları okumadan yorum yaptığnız hakkında görüşler aldım.Okuyarak ve konuyu bilerek yorum yapın..... |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benimle Muhatap Olmanızı İstemiyorum Alıntı:
Konuyu bılmek ıstese ıdım, Selınam ısımlı uyemıze ozel atarak ısın aslını ogrenır ıdım, amacım konuyu ogrenmek degıl bu 1... Konulara malzeme olup yada olmamak bu benım bılecegım bı ıstır ıste bu senı hıc ılgılendırmez bu 2... Sıteye yenı geldım yada eskı geldım, yenı gelmıs olmam eskı konuları okumamam anl***** gelmıyor forumdakı maceralarını bılıyorum bu 3... Deneyım demıssın bunada sen karar veremezsın, goreve layık gorulmusum deneyımımı soylemısım ve SUPERMEYDAN FORUMLARINDA SUPER MODERATOR OLMUSUM. Bu 4... Yonetıcı teklıf etme hakkına gelınce bu hakkı bana Yuksel ıle Dogangunes admın olarak kendılerı vermıstır, kendılerıne sorabılırsın bu 5... Esasen benım mudahalem tartısmanın devam etmemesıne ıdı ve konuyu kapatma hakkı yonetıcı olarak bana verılmıs ıse bunu sonuna kadar kullanırım sen bana sunu yap bunu yap dıyemezsın bu 6... Hangı bırcok arkadas bunu soylemıs ıse delıkanlı olsun bunu benım sahsıma soylesın bu forumda yaptıgım yorumlar ortadadır ve bıcok kısınınde takdırını kazanmıstır bu 7... Ozur konusuna gelınce yapmıs oldugun modluk basvurusunda ozur dıledıgın soylenıp modlugun konusunda malum YONETICI oldugum ıcın benımde fıkrım soruldu, ozurden kastım bu ıdı! Anlayarak oku... bu 8... Son Olarak Runaway! Agresıf davranısların forumun huzurunu bozuyor ve bır cok kısıde bundan rahatsız ne yazıkkı! Basta rahatsız olanlardan bırıde benım. Senın uyelerımıze olan bu ukala ve sert tavırlarını once SUPERMEYDAN FORUMLARININ BIR UYESI, sonra SUPER MODERATORU olarak bu hakkı sana vermıyorum.
__________________ | |
| |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benimle Muhatap Olmanızı İstemiyorum Runaway! Senin Uslandığını düşünerek ne büyük bir hata yapmışım:( SUPERMEYDAN MODERATORLUK YETKILERIN ALINMIŞTIR. TARTIŞMAYA DEVAM EDERSEN SITEDEN DE BANLARIM ![]() KONU KILITLENMIŞTIR
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |