![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "bunu bana açıklarmısınız admin bey" başlıklı konu görüntüleniyor, "Konunun çok uzadığını düşündüğümü söylemeden geçemeyeceğim.Sizin yazılarınız okunmasaydı, bu kadar yorum yapan olmazdı.Demek ki okunuyormuş....Söyleyeceğim bir kaç şey var ama zamanı gelince söylerim.İyi Forumlar arkadaşımızın bana söylemek istediği şey neymiş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu bana açıklarmısınız admin bey Konunun çok uzadığını düşündüğümü söylemeden geçemeyeceğim.Sizin yazılarınız okunmasaydı, bu kadar yorum yapan olmazdı.Demek ki okunuyormuş....Söyleyeceğim bir kaç şey var ama zamanı gelince söylerim.İyi Forumlar arkadaşımızın bana söylemek istediği şey neymiş bi sorarmıısnız . ben sadece espiri yaptım açtığım konular okunmuyor diye |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey Benimle muhatap olmaya tenezzül etmeyen birileri ile kusura bakmayın ama ben hiç muhatap olamayacağım...Ne söyleyeceğimi admin beymi söyletecek bana????? |
| |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey al işte yeniden başladık yaw tartışmadan duramıyacakmıyız biz.biz diyorum çünkü sizide kendimden görüyorum |
| |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey Arada Sorun cikabiLir Tabi SeLinamm, Ama Bunu Konu aCarak deiLde pm atarak biLdirSeniz daha iyi oLmazmi ?
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey kraliçem ben yeni üye olduğum için henüz siteyi tam olarak bilmiyorum canım ok |
| |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey Alıntı:
ama doğrusu bana söylemek istediğiniz o sözleride merak etmiyor değilim | |
| |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bunu bana açıklarmısınız admin bey Gene Runaway ve gene tartısma. Ya Runaway bu tarz sorunları foruma yansıtmak zorunda mısın ? Bu kacıncı, her defasında aynı seyı yapıp bır daha yapmayacagım dıye ozurler dılıyorsun ama gene aynı sey... Konu ne bılmıyorum acıkcası bılmekde ıstemıyorum ama sorun ne ıse bunu lutfen burada tartısmayın, sahsı sorunlarınızı ozelden pm atarak tartısın... Ustelık Runaway sen su an yonetıcı pozısyonundasın yakısmıyor bu sana artık toparla kendını lutfen... KONU TARAFIMCA UZATILMAMASI ADINA KAPATILMISTIR...
__________________ Konu Beylerbeyi tarafından (29-12-2007 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |