![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "sitede problemmi var" başlıklı konu görüntüleniyor, "belki biliyorsunuzdur ama yinede söyleyim belki sadce benim pc ye mahsus bi arızadır ki hiç sanmıyorum sitenin mesajlarım bölümüne tıklıyorum forum açılıyor,rep puanı veremiyorum kimseye ve konulara giremiyorum. başka bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sitede problemmi var belki biliyorsunuzdur ama yinede söyleyim belki sadce benim pc ye mahsus bi arızadır ki hiç sanmıyorum sitenin mesajlarım bölümüne tıklıyorum forum açılıyor,rep puanı veremiyorum kimseye ve konulara giremiyorum. başka bir problem çarpmadı gözüme ama belki bukadar değildir. ilgileniceğiniz umudu ile bol şanslar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: sitede problemmi var Bende hızlı cevap kısmını tıklıyordum ve açılmıyordu.Ayrıca, yazılarımı renklendirme seçeneğini kullanamıyorum.Bende rep veremiyorum... |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sitede problemmi var Bilgisayarınızda Java yuklu olmayabilir java.com: Java Yazılımını İndirin Bende sorun gozukmuyor
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: sitede problemmi var Yüksel abi ilgilendiğin için teşekkürler.Benim yüklü olan yazılımlarda iki tane java güncellemesi görünüyor.Ancak bazı sitelerden online tavla vs. oyunları açamıyorum.Belki java yazılımımım da problem vardır.İyi Forumlar |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sitede problemmi var bende java özelliği var fakat ara sıra renk paleti gibi özellikleri kullanamıyorum |
| | |
| | #6 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sitede problemmi var Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sitede problemmi var Teşekkürler ilginiz için şimdi javada düzenlemeler yapıyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |