![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "konu görünmüyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "iyi geceler sn yönetici kişi: bu gün makaleler başlığıyla bir konu açtım,müslümanlık bölümünde,fakat konuyu tıkladığınızda yazılar görünmüyor.neden? yada konuuyu başlığıyla beraber kaldırın ben yeniden açayım olurmu. şimdiden teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | konu görünmüyor iyi geceler sn yönetici kişi: bu gün makaleler başlığıyla bir konu açtım,müslümanlık bölümünde,fakat konuyu tıkladığınızda yazılar görünmüyor.neden? yada konuuyu başlığıyla beraber kaldırın ben yeniden açayım olurmu. şimdiden teşekkürler
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: konu görünmüyor Serverde problem var en kısa sürede düzeltilecektir.Konu başlığın silindi.Konuyu yeniden açabilirsin.Bu tür aksilikler için bütün üyelerden özür dileriz. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |