![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Yazı şekli ve rengi" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın forum yönetimi; mesajlarda yazıların rengi şekli ve büyüklüğüyle ilgili yapilan deişiklikleri neden kabul etmediğinizi öğrenmek istiyorum.eyer forumunuzda mesaj yazan yerin üstünde yazıların şekli rengi ve büyüklüğuyle ilgili oynama yapilacak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: DÜNYALI Yaş: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sayın forum yönetimi; mesajlarda yazıların rengi şekli ve büyüklüğüyle ilgili yapilan deişiklikleri neden kabul etmediğinizi öğrenmek istiyorum.eyer forumunuzda mesaj yazan yerin üstünde yazıların şekli rengi ve büyüklüğuyle ilgili oynama yapilacak butonlar yer alıyorsa bu onları kullanabilicegimiz anl***** geliyor.yazı rengime ve seklime takmıs durumdasınız.bu bana cok komik geldi.benimde web sitem var.insanlar istedikleri şekilde,renkte ve büyüklükte yazabiliyorlar.bu sınırlamanın geçerli bi nedeni varmı öğrenmek istiyorum. melissa_nil |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazı şekli ve rengi Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazının göze hitap edip etmemesi kişiye göre deişir.göreceli bi kavram bu.yani bu bir bahane olamaz.bana görede yazının rengini okunmasını daha rahatlastırmak için büyütmek ve renklendirmek yazıyı daha dikkat cekici kılar diye düşünüyorum ben.ve ilkdefa bu forumda bole bişyle karsılasıyorum.neyse bu cok sorun deil.umarım siz yetkili kişisinizdir.ve birebir dedikleriniz forum olarak gecerlidir. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıca paylaşımlarımı okuma zahmetine girmemeniz beni hiç enterese etmiyor.ben paylasım yaparken siz okuyun diye yapmıyorum.aydınlattıgınız için teşekkürler. eminim bu cevaptan sonra beni engellersiniz.hımm? |
| | |
| | #5 | |||
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazı şekli ve rengi Alıntı:
Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yazı şekli ve rengi Bu durumda ara başlıklar için renklendirici kullanmamız serbest sanırım. Buda iyi hiç olmamaktansa. Yoksa düz yazılarda böyle farklılıklar olmayınca gözler satırları kaydırabiliyor.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yazı şekli ve rengi Paragraf baslıklarını ve konu baslıklarını renklendirebilir ve yazı fontunu buyutebilirsiniz .Konunun duzenli gozukmesi icin yasağın aksine biz bunu teşvik ediyoruz, Forumdaki yasak, metnin tümünün renginin değiştirilmesine veya yazı fontunun buyutulmesinedir.
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | melssa nil'e katılıyorum yazılar böyle çok soğuk ve itici renk herkesin zevki boyut çok büyük olursa problem olur sanırım onu da hatırlatırsınız en fazla ne kadar olmalı |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |