![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "serkan altay,a" başlıklı konu görüntüleniyor, "madem ki istenmiyorum şahsınca ayrılırım, fakat hoş olmadı gibi ve herkez kendisi ile başbaşadır. bu kadar rahatsızlığın birde adı vardır herhalde niye bukadar tahammülsüzlük???..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 19 ![]() | serkan altay,a madem ki istenmiyorum şahsınca ayrılırım, fakat hoş olmadı gibi ve herkez kendisi ile başbaşadır. bu kadar rahatsızlığın birde adı vardır herhalde niye bukadar tahammülsüzlük??? |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: serkan altay,a Uyelerimizdeki Rahatsızlık Fikirlere değil, Kullandığınız uslubadır, Kullandıgınız uslup bu foruma uymuyor,yakışmıyor.Ayrıca bilip bilmeden ,arastırmadan ithamlarda bulunuyorsunuz, ve bilmediğiniz konularda baskalarını vatan hainliğiyle sucluyorsunuz. Bu tarzla devam edecekseniz ayrılmanız isabet olur. aksi takdirde biz ayıracagız:(
__________________ | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |