![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "özel mesaj atma neden en az 7 gün Neden?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkdaşlar ben özel mesajın en az 7 gün forumda üye olunmadan şikayettçiyim ben bi soru sorcam birine ama soramadım altına avatarımda kayan yazıya bi site yazdım eğer yasaksa siliyim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | özel mesaj atma neden en az 7 gün Neden? arkdaşlar ben özel mesajın en az 7 gün forumda üye olunmadan şikayettçiyim ben bi soru sorcam birine ama soramadım altına avatarımda kayan yazıya bi site yazdım eğer yasaksa siliyim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: özel mesaj atma neden en az 7 gün Neden? Sadece yöneticiler domain adıyla birlikte site tanıtımı yapabilir diye biliyorum. Özelden mesaj atmak için 7 gün süresi herkes için geçerlidir.Sitemizin uygun gördüğü kurallardan bir tanesidir....Çünkü sırf başkalarını rahatsız etmek için üye olanlar olabiliyor.Bunu önlemek için bu konmuş olmalı. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj atma neden en az 7 gün Neden? önce forum kurallarını okursan daha faydalı olur arkadaşım.avatarındaki site adresini sil.site tanıtmak için bir link var orada tanıtım yapabilirsin.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |