![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Deşifre Edilsin!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Rep puanı yorum kısmına hakaret tarzında yorum ekleyen şahsın deşifre edilmesi gerektiği kanaatindeyim.... Yüzüme gülüp, gerçekleri söyleyince yalaka mı olduk? İlgileneceğinize eminim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Rep puanı yorum kısmına hakaret tarzında yorum ekleyen şahsın deşifre edilmesi gerektiği kanaatindeyim.... Yüzüme gülüp, gerçekleri söyleyince yalaka mı olduk? İlgileneceğinize eminim
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deşifre Edilsin!!!!!! Kavga ve tartışma ortamımın olmaması icin Tecrube puanları ve yorumlar deşifre edilmiyor.Ama hakaret kimsenin tasvip etmeyeceği birşey ,Hakaret eden uyeye Biz gereken uyarıyı yaparız.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Deşifre Edilsin!!!!!! Teşekkür ederim yüksel abi.Gerçi ben bana bunu yazan arkadaşı biliyorum ama neyse.Bundan sonra ona göre muhatap olurum....İlgin için çok teşekkür ederim Saygılar
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |