![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "hele bi bakın" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadsaşlar elimde baya bi resim var ama fruma nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz acil edit: arklar özür dilerim tamam açıklamayı buldum gereksiz başlık için üzgünüm..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | hele bi bakın arkadsaşlar elimde baya bi resim var ama fruma nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz acil edit: arklar özür dilerim tamam açıklamayı buldum gereksiz başlık için üzgünüm Konu ihwektiff tarafından (16-11-2007 Saat 09:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/forum2/thread1352.html
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Uygunsuz kategoriye, forumu GÖZDEN GEÇİRMEDEN konu açmışsınız..... Ayrıca, hele bi bakın gibi başlık açılması bence uygun değildir.Açacağınız konu ile alakalı başlık seçmeniz gerekmektedir....Ve daha bir sürü bilgiye ihtiyacınız olduğu kanaatindeyim.Ayrıca BKZ:Forum Mesaj Gonderme Kuralları |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Admin bir şey dememiş sen neden uyarma gereği duydun ki? Hem mesajını editleyip özür dilemiş zaten..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Neden gerektiği konusunda inan ben eminim..... Bu arada hesap vermem gerekiyor mu? |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hele bi bakın herşeye yorum yapıyorsunuz hesap vermek mi zor geliyor ? Ki her üye hata yapabilir ve sağolsun moderatörler ve adminler bizleri uyarıyor zaten... Ki eminim sizde bu hatayı yapmışsınızdır
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Evet bende hata yaptım ancak bazıları gibi rep puanı notuna hakaret eklemedim..... Yaptığım yanlış değildir......Bende yapmışımdır ancak bunun hesabını birkaç kişiye veririm.... Bu arada avukatlığa ve şahsi problemi foruma taşımaya gerek olmadığı kanaatindeyim.... |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hele bi bakın Bu arada avukatlığa ve şahsi problemi foruma taşımaya gerek olmadığı kanaatindeyim....[/quote] Efendim anlamadım ??? Şahsi roblemden kastınız ???
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Bu konuda vereceğim cevabım artık yoktur.......Konuyu uzatmayalım....tamam mı impex? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |