![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "hele bi bakın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asil davran ve susmayı tercıh et, polemıklere gırme... Bu sadece sana degıl, bu konuya dahıl olan tum arkadaslarıma dedıgım gıbı bı agbı bı buyuk olarak tavsıyemdır, uyup uymamak tabıkı sızın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Asil davran ve susmayı tercıh et, polemıklere gırme... Bu sadece sana degıl, bu konuya dahıl olan tum arkadaslarıma dedıgım gıbı bı agbı bı buyuk olarak tavsıyemdır, uyup uymamak tabıkı sızın hur ıradenızdır. Mevlana'nın 7 altın öğüdü Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.. Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Aynen benim hayat felsefem.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.Ben böyleyim ve göze batıyorum.Ancak doğalım ve her yerde aynıyım... Estağfurallah.Büyüğümüzsünüz ve öneriniz benim için çok kıymetlidir.Teşekkür ediyorum.Saygılar Sunarım |
| | |
| | #23 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Admin var süper mod var mod var...Beni onlar uyarma gereği hissetmiyorlarsa bunlara ne oluyor? Demişsinde yeni gelen üyemizi admin uyarma gereği duymamış iken sen kalkıp kuralları hatırlatmışsın! İlginç.. Evet sen daha önce 2 defa moderatörlük yaptın ve bu görevdende forum kurallarını ihlal ettiği için kovuldun.. Daha önce siteden uzaklaştırıldığında başka bir nick ile üye olup admine hakaret ettiğinide biliyoruz senin! Ve de senin rep puanı notunda şöyle bir yazı var idi "sen kocaman bir yalakasın" bana yakışmayan bir söz idi ama hak ettin! Senin bu kişinin ben olduğumu rep puanımdan anlamanı zaten bekliyor idim ama eğer anlamanı istemese idim buraya 6 ay önce üye ettiğim eski sevgilimin nicki ile gayet güzel giriş yapıp sana o yazıyı yazabilir idim hiç te anlayamazdın kim olduğunu ama ben iki yüzlü değilim işte, sende bunu anladın diye kendini fazla akıllı sanma! Yeni üyelerimiz site için yararlı olacak fikirler ortaya atıyor sen kalkıp burası zaten mükemmel diyorsun. Hiç bir şey ve hiç bir yer asla mükemmel değildir, Mükemmel olan her şey Allah katındadır. Ben senin bu yazından ötürü yalakasın yazdım ve de seni engelledim yani o sözü yazıpta senin ile muhattap olmaya devam ettim gibi bir durum zaten söz konusu değil. Benim ile muhattap olmama kararı almışsın işte ben buna çok memnun oldum, teşekkürler.. Ama sana bir tavsiye, her bulduğun msnyi ekleme benden değil ama başkalarından başına bela alırsın.. Herkese hemen güvenme.. İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: hele bi bakın arkadaşlar ne olur hatırım için(ALLAH RIZASI İÇİN) kapatın şu konuyu ya nekadar gereksiz bir polemik ya yalvarıyorum lütfen rica ediyorum artık yazmayın bu konu üzerine bir yazı daha lütfen
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #25 |
| Banned | Evet bence burası mükemmel itirazın varsa zorla tutmuyoruz....Bu benim görüşüm ve sen katılmaya bilirsin ama içine yara yapmış belliki.... Evet ben adminlede kavga ettim, sorunlar yaşandı.Ama ben olmaktan çıkmadım.Tartışmam gerekliyse tartıştım.Ancak özür dilemesini bildim.Senin gibi dahada üste çıkmadım...Çıktığımı sanmadım... Sen ilk önce kendi geçmişine, doğangüneş admin olmadan önce onun yazılarına nasıl burun kıvırdığını hatırla...Oldumu?Senin kendinle alakalı olduğu halde kendinin bile bilmediği şeyleri ben biliyorum.Rahat ol... Canım kendinle karıştırdın sanırım beni.Ben akıllı sanmıyorum...Ama en azından yapılan espirileri anlamayıp gerçeğede çevirmiyorum.Yda gerçek sanarak dalga geçmiyorum..... Allah vs. bu konuya katarak beni dahada sinir ediyorsun...Senin geçtiğin yollardan ben 2. kez dönüyorum.Haberin olsun.... Madem cesurdun,pm atsaydın.Ama yapamadın.Sonrada çıktın ben biliyordum falan diye konuşuyorsun...Hayır senin derdin ne?Anlat bana...Neden goconuyorsun? Msnden sil yada silme.Çünkü kaçtın...Evet erkek arkadaşının niki ile girip yapabilirdin ancak o kadar içine oturmuş ki bazı şeyler, hemen yazdın dayanamadıN.Kıskançlık bu olsa gerek.Belkide başkalarına yapmışsındır...Bilemem.... Ben sana şunu söyliyeyim.SEN RAHAT DUR.FAZLA İLERİ GİTME.... |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Daha fazla cocukluk yapmayınız arkadaslar, hesaplasmalarınız ıcın forumu kullanmayınız, 3 gunluk dunyada, sanal ortam bıle olsa kalp kırmaya deger mı? Konu kapatılsın artık.. Mevlana der ki? Ne mutlu o kişiye ki, kendinin ayıbını görmektedir. Kim ki, birisinin ayıbını görürse, o ayıbı kendisinde bulur. Sende o ayıp yoksa yine emin olma olabilir ki; o ayıbı sende yapabilirsin günün birinde, o ayıp sende de çıkabilir.(mesnevi,1/117-121) Mevlana Celalaeddin Rumi, bu mesnevide başkalarını eleştirirken, kusurlarını kınarken bu kusurların bizlerde de olabileceğini yoksa bile bir gün aynı hataları yapabileceğimizi hatırlatıp, eleştirilerimizi yaparken önyargılı davranmadan, kusurları örterek yardımcı olmamız gerektiğini aktarıyor. Günümüzde başkalarının kusurlarını çok çabuk görüp, bunu örteceğine o kişiyi yıpratmak için çabalayanlar bir hayli fazla. Oysa çoğumuz başkalarına bakarken aslında o kişide kendimizi bulur, yanlış ya da doğru olarak kendimizi görürüz. Bu yüzden bizim için doğru olmayan bir davranış ya da ayıp gözümüze çarparsa, öncelikle 'acaba bu ben miyim? Bu gördüğüm kusur bende de olabilir mi?' diyerek, önce kendimizi sorgulamalıyız. Eğer bunu başarabilirsek önce içimizdeki sonra da çevremizdeki düşmanlığı yenecek ve barış dolu, aşk dolu, sevgi dolu, bir toplum olmayı başarabiliriz.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |