![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "hele bi bakın" başlıklı konu görüntüleniyor, "runaway forum moderatörlüğü yapmamışmıydı ben öyle hatırlıyorum da bişeyleride biliyor ki üyeyi uyarma gereği hissetmiş bencede konu kapansın sonuçta bu forumda herkes yerini biliyor ben de dahil..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: hele bi bakın runaway forum moderatörlüğü yapmamışmıydı ben öyle hatırlıyorum da bişeyleride biliyor ki üyeyi uyarma gereği hissetmiş bencede konu kapansın sonuçta bu forumda herkes yerini biliyor ben de dahil |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet canım Runaw@y moderatörlük yapmış idi ve de bu görevi 2 defa elinden alındı! Neden acaba????????????????
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Onairci, öncelikle kabul ediyorum ben çok saf bir insanım.Önüme gelen herkese inanırım. Yüzüme gülen ama arkamdan oyun çevirenler, hatta yalaka diyenlerde oldu.Seninle anlayabileceğin dilde konuşmak istiyorum ancak, ne kadar başarırım bilemem... Beni msnden silipte kurtulacağını sananlar, kendi kıskançlığının kurbanı oldular.Burası bir forum sitesi ve kimse düz buldum yaylayı diyerek, her istediğini söyleyemez.Heleki yalaka diyemez.İsteseydim yada aynı seviyeye düşseydim, REZİL OLURDULAR... Benim 2 defa neden modluğum elimden alındı???Evet güzel bir soru.Sadece geyik yapanlar iyi soru soruyomuş meğer...Bu seni ilgilendirmez...Rahatsız edemez.Ederse kimin yongası var diye düşünürüm:::: Sheytan kendi isteyi ile modluktan ayrıldı.En azından bu tecrübeyi yaşayanlardan.Herkes kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi bilsin..Yoksa sonucuna katlanır.... Şu andan itibaren muhatabım değilsiniz.Gerekli uyarı benden önce yapanlar olmuştur sanırım... En azından modluk tecrübem var ve kıskançlıktan eriyip bitenlere kocaman duyurulur.... Beni modluğa layık görenlerin ellerinden ve gözlerinden tüm içtenliğim ile öpüyorum.... Doğal ve samimi olunuz...Tikky taklidi yapanlara bir yanımla gülüyorum..... |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hele bi bakın Alıntı:
Haa ama bu süre zarfında bazılarına birşeyler söyleme hakkını kendnşmde fazla hissetmedim. Hele hele bir insan yaptığı bir hata yüzünden özür dilemiş ise. Ben bir dönem yorum yapmanın ne kadar önemli olduğunu söylediğimde yorum yapmanın gereksiz olduğunu söyleyenler şimdi gidip başkalarına bunun için itiraz edemezler. Ayrıca bu sitede yeyik yapılmayacak ise s bet kısmını filan da kaldıralım. Ne gereği var ki!!! Ek olarak. Bazı insanlar geyik yapar bazıları konu ekler. Bunun ikisinin de bu sitede olması gerektiğini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Herkes modluğa layık görülebilir aslında bunun da kıstasını bazen anlayamasam da? | |
| | |
| | #15 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hele bi bakın Alıntı:
Bende yaptım ama baksananıza bende öğrenememişim. Ayrıca birileri birşeyler söyleyip de son sözü söyleyen olarak konuları kapatmak istiyorlar!!! Bu ne kadar mantıklı. Söyle söyle sonra da konuyu kapatalım de? | |
| | |
| | #16 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Sabah sabah avukatlık yapmaya meraklı insanlar için canımı sıkamam.Kimse kusura bakmasın... Bazen insanları anlamakta zorlanıyorum.Anlayamıyorum.Çok sinir oluyorum.İki yüzlü insanların varlıkları beni eritip bitiriyor....Yok edesim geliyor....Kabul etmek istemiyorum insanların böyle olabileceğini... Neyse, zaten forumdakiler kimin kime avukatlık yaptığını iyi biliyor.Nedenini ve aradaki yaş farkını...Platonik olarak düşünmek istemiyorum hayatı..... :))) İmpex sen rahatmısın?Ya benim gerekli yada gereksiz yorum eklediğimin analizini yapmak sana mı kaldı...Ben vermiyorum kardeşim sana bu hakkı.O zaman susacaksın.Susmaz isen başka yerde başkalarına bu haraketi yapınca, onlar daha farklı davranır, canın yanar.Marjinal tavır sergileyip, insanların canını sıkmaya gerek yok.... Dedin ya, ben moderatörlüğü haketmediğim için bıraktım.İsabetli bir karar tebrik etmek lazım....%100 doğru bir seçim olmuş..... Bu arada ikide bir önüme çıkıp durma.Sıkıyorsunuz kardeşim beni.Ya benim böyle insanlarla işim olamaz...Sen kimi neden savunuyorsun???Açtırma ağzımı benim.... Kuytu köşelerde, girsemmi yok ya, girersem beni görür diye çekine çekine yaşamayaın.Ya yapın, yada yapmayın.Konuşacaksanız konuşun.Lafı gevelemeyin.Asabımı bozmayın sabah sabah.... |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Cok ozur dılerım, konu ıle yakından uzaktan hıc bı ılgım olmamasına ragmen yazmamak ıcın cok zorladım kendımı ama dayanamadım. Forumumuza yenı gelmıs, uye olmus bır arkadasımızın yardım ıstemesınden sonra konu nereye geldı, bundan rahatsız olmuyor musunuz? Ustelık yonetıcı olmaya aday pozısyondasınız! Kı uye arkadaslarımıza ornek olmak en onemlı gorevınız degıl mı?
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Nurettin abi örnek olmamız gerekir ama bazıları, benim kaç kez moderatör olup ayrıldığımın hesabını tutuyorlar.... Kime ne yani?Ben uyardım veya uyarmadım.Ya size ne değil mi ama?Admin var süper mod var mod var...Beni onlar uyarma gereği hissetmiyorlarsa bunlara ne oluyor? |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hele bi bakın Kardesım, sımdı bu konunun burada uzatılmasına gerek var mı? Dısardan bı gozle bı bak su konusmalarına... Yarattıgınız ızlenım hıc hos degıl... Ne yazıyor yukarda! Kaliteli seviyeli tartışma,paylasım ve destek platformu Bunu goz onunde bulundurmanız gerek... Olayı tatlıya baglayın ve uzatmayın... Bı agbı bı buyuk olarak nacızane tavsıyem sızlere...
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Banned | Cevap: hele bi bakın Ne yapabilirim nurettin abi sen söyle?Adam bana rep veriyor.Not olarak hakaret tarzında yazı yazıyor...Olumlu adım attıkça üste çıkılıyor...Sen büyüğümsün.Sen söyle.Ne yapayım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |