![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "şahsen yazı fontunun değişmesini istemiyorum.Ekran çözünürlüğünüzü hoşunuza gidecek şekilde ayarlayınız....En iyisi bu şekilde kalmasıdır......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum şahsen yazı fontunun değişmesini istemiyorum.Ekran çözünürlüğünüzü hoşunuza gidecek şekilde ayarlayınız....En iyisi bu şekilde kalmasıdır.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum benimde affınıza sığınarak küçük bi isteğim olacak Simile - Listesi sanki biraz yetersiz geliyor. ben o anki sevincimi hüznümü kızgınlığımı aşkımı sevdamı vs.. anlatmak istiyorum ama ... bu iş nasıl oluyor pek anlamam ama ilgilenirseniz sevinirim.olmazsada canınız sağolsun |
| | |
| | #13 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum Admin kardeş ltf yazı fontunu büyült... bu arada ukalalaık olmazsa bir şey önerebilirmiyim? kardeş, yağmur kuşağı yada yağmur sonrası kuşak renklerini denesen! |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sayın Yöneticiler: Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |